Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőkènt hogyan lehet finoman nem tolakodóan kifejezni ha tetszik egy pasi? Fèrfiak vàlaszoljanak
beszélgetsz vele és egynél több kérdést felteszel neki,vagyis kifejezed az érdeklődésed.
ennél keményebb nyitást nők ritkán szoktak,legfeljebb kamaszkorban.
Érdeklődést mutatsz, érezteted vele, hogy kellemesnek tartod a társaságát.
Időnként "olyan" tekintet és mosoly amit csak neki tartasz fent. Kitüntetett figyelemben részesíted. Kérdezel.
Egyszerüen érezze, higy szeretsz vele beszélgetni, kívánod a társaságát.
Később finom érintések.
Én speciel nagyon nem vágom a jelezgetéseket, és ha a már említetteket nem is, de azt talán lehet én is észrevenném, ha a családi állapotomról (azaz, hogy van-e párom) kérdez. Lehet többször kéne, hogy leessen.
Mondjuk nálam ez azért van így, mert annyira rossz a külsőm, hogy hiába kezdeményeznék bárkinél, úgyis elutasítana, és feltételezem, hogy ezt nyilván mindenki más is tudja, így ha valami csoda folytán mégis megtetszenék valakinek, akkor az egyértelműen fogja a tudtomra adni, hiszen tudja, hogy én magamtól nem fogok lépni. De mivel ilyen még nem volt, ezért nem történt csoda.
Én nem foglalkoznék a jelzésekkel. Ha csak nem mondanád meg konkrétan. Olyan könnyű ezekkel félrevezetni valakit, hogy női szeszélynek gondolnám. Esetleg a saját egód akarod fényezni azzal, hogy teszteled, hány pasinak jösz be. Nem veszek ilyen kis játékokat komolyan és nem megyek bele. Felnőtt nő szóban a tudtomra tudja adni, mit akar.
De amúgy van párom, így már csak ezért is közömnös maradnék.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!