Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miert randizik velem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert randizik velem egy pasi, ha baratnoje van?

Figyelt kérdés

Elkerte a szamomat, kesobb elhivott randira, meg is csokolt. Randi utan hivogatott. Aztan kiderult 2 nappal kesobb,egy veletlen folytan, hogy baratnoje van. Nem o mondta el, csak osszefutottam egy ismerosevel, az mondott par dolgot( ez hosszu tortenet)

Miert kell ilyeneket csinalni?

Ilyenkor az van, hogy olyannak nezek ki aki egy dugasra jo csak??

2019. márc. 29. 20:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%
Lehet, hogy nem olyannak nézel ki, de neki most erre van szüksége. :D
2019. márc. 29. 20:35
 2/14 anonim ***** válasza:
96%
Honnan tudod, hogy az ismerős igazat mondott, és megvan még az a barátnő?
2019. márc. 29. 20:40
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
Fura hogy ismerkedés nélkül már összejössz egy olyan pasival akinek barátnője van.
2019. márc. 29. 20:41
 4/14 anonim ***** válasza:
Lehet az ismerős sem olyan jól tájékozott.
2019. márc. 29. 20:46
 5/14 A kérdező kommentje:

Ok, ez a pasi fem ekszereket csinal, kulonleges darabokat, mutatott kepeket.

Ma elmentem, hogy uj ruhat vegyek egy koncertre, es az egyik boltba amikor betevedtem, akkor lattam ugyanezt a stilust. Rakerdeztem, hogy ki csinalja oket, es akkor a "pasim" nevet mondta az elado, es meg azt is kozolte, hogy pont tegnap voltak ott a novel es ruhakat vett neki.

Szoval szerintem ez eleg egyertelmu.

Es aki azt kerdezte, hogy miert jovok ossze olyan pasival, akinek baratnoje van...NEM tudtam, csak a randi utan, gyakorlatilag ma derult ki.

2019. márc. 29. 20:56
 6/14 anonim ***** válasza:
95%
A van egy kis eszed és bizonyitékod ellenne mutasd meg a barátnőjének !
2019. márc. 29. 20:59
 7/14 A kérdező kommentje:

Sajnos nem tudom, hogy ki a csaj, de amugy is kitoroltem mindent, smseket, a szamat.

Nem akarok rola tudni, csak szeretnem megerteni, hogy miert csinal ilyet valaki, miert jo a masikat szivatni.

2019. márc. 29. 21:01
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Ne érdekeljen akkor ez nem a te dolgod .
2019. márc. 29. 21:10
 9/14 A kérdező kommentje:
Nem az en dolgom? Velem szorakozott, akkor kinek a dolga?
2019. márc. 29. 21:14
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ez akkor is egy hatalmas félreértés vagy puszta rosszindulat az ismerős részéről.
2019. márc. 29. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!