Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert randizik velem egy pasi, ha baratnoje van?
Elkerte a szamomat, kesobb elhivott randira, meg is csokolt. Randi utan hivogatott. Aztan kiderult 2 nappal kesobb,egy veletlen folytan, hogy baratnoje van. Nem o mondta el, csak osszefutottam egy ismerosevel, az mondott par dolgot( ez hosszu tortenet)
Miert kell ilyeneket csinalni?
Ilyenkor az van, hogy olyannak nezek ki aki egy dugasra jo csak??
Ok, ez a pasi fem ekszereket csinal, kulonleges darabokat, mutatott kepeket.
Ma elmentem, hogy uj ruhat vegyek egy koncertre, es az egyik boltba amikor betevedtem, akkor lattam ugyanezt a stilust. Rakerdeztem, hogy ki csinalja oket, es akkor a "pasim" nevet mondta az elado, es meg azt is kozolte, hogy pont tegnap voltak ott a novel es ruhakat vett neki.
Szoval szerintem ez eleg egyertelmu.
Es aki azt kerdezte, hogy miert jovok ossze olyan pasival, akinek baratnoje van...NEM tudtam, csak a randi utan, gyakorlatilag ma derult ki.
Sajnos nem tudom, hogy ki a csaj, de amugy is kitoroltem mindent, smseket, a szamat.
Nem akarok rola tudni, csak szeretnem megerteni, hogy miert csinal ilyet valaki, miert jo a masikat szivatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!