Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves vagyok, miért nem találok barátot?
Figyelt kérdés
már nagyon szeretném , h legyen barátom nem vagyok csunya se buta ..nem hinném h nagy gond lenne nálam de mégse találok barátot..let volna alkalmam de nem tetszetek nekem2008. nov. 10. 17:33
11/17 anonim válasza:
Szia ! Én szívesen megismernélek, persze ha még aktuális a dolog :) De most komolyan !
Smile
12/17 anonim válasza:
Szerintem nem kéne annyit válogatnod.Hisz nem csak a külsö számít,de ha te azt gondolod h igen,akkor nehezen fogsz barátot találni.Én a helyedben összebarátkoznék egy olyan pasival aki tetszik...és lassacskán csak történne valami
13/17 anonim válasza:
Szia, 15 éves szőke hosszú hajú, kék szemű srác vagyok és szívesen hazakísérnélek a fehér lovamon, talizunk?
Most komolyan emberek, ne a neten próbáljatok már csajozni. Ráadásul ez még csak nem is társkereső.
14/17 A kérdező kommentje:
miért gondolják egyesek h ez olyan vicces?:/
2008. nov. 11. 17:50
15/17 anonim válasza:
Szerintem túl reagálod a dolgot én 16 vagyok rajtam kivűl már majdnem mindenki volt van valakivel de nem szőrnyeddek el rajta majd valamikor csak lesz valami addig mondjuk keres valami jó hobbit én mondjuk zongorázok.
16/17 anonim válasza:
Mindennek eljön az ideje!
Ha 26 leszel, akkor kezdhetsz izgulni!
A lényeg, hogy ne netről válasszál!
17/17 anonim válasza:
Nem lehet h idegesitö vagy? ??????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!