Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék végre barátot, melyik chates oldalon találok normális fiúkat?
Segítsetek! 22 éves lány vagyok, szeretnék fiúkkal ismerkedni, de személyesen ez idáig nem ment. Ezért próbálkoztam a chat.hu-n, de onnan egy óra után kiszédül az ember, olyan silány a "felhozatal". Elnézést a kifejezésért, de komolyan elkeserítő, hogy az ott chatelő fiúk nagy része - tisztelet a kivételnek - tapló és a lányokat tárgyként kezeli.
Nekem megbízható, helyes és hűséges fiú kell - lehetőleg Bp.-ről vagy környékéről... Amit magamról elmondanék: jelenleg még tanulok (magyar szakos egyetemi hallgató vagyok), érdekel az agykontroll, szeretek olvasni, múzeumba járni és kirándulni.
Tudtok ajánlani egy "jó" (bár nézőpont kérdése tudom, hogy kinek mi a jó) chates oldalt, ahol azok a fiatalok vannak többségben, akik normális párkapcsolatra vágynak?
Vagy: tudnátok esetleg olyan programot/rendezvényt javasolni, ami idén nyáron lesz Pesten, és nagy valószínűséggel sok, korban hozzám illő fiatal megfordul majd ott?
Előre is köszönöm, ha segítetek!
Egy 22 éves lány, aki belefáradni abba, hogy gyakorlatilag neki kell vadásznia a fiúkra...
Jaj, -e ...
Fáradt vagyok... :(
Ez egy nagyon érdekes téma. Fiúként nekem is hasonlóan nehéz a helyzetem, mert mivel bulikba nem járok, én is csak az internetre hagyatkozhatok. De nagyon sok az éretlen lány. Annyira vágyom már egy normális gondolkozású, értelmes lányra, akivel akár komoly kapcsolatot is ki lehetne alakítani.
Tudom, hogy ez az oldal tök nem erről szól, de kiváncsi lettem rád a leírásod alapján (agykontroll, kirándulás). Meg tetszik a hozzáállásod, nekem az ilyen lányok jönnek be :)
Ha gondolod, dobj egy e-mailt nekem, mert én nem láthatom a tiédet.
Egy 24 éves srác
Ne viccelj, miért ne lehetne pont az utolsó évben valami? :-)
Azért egy bölcsészkaron nagy ám az élet, próbálkozni kell!!
Amúgy meg, míg kergeted, erőlteted, hidd el, nem fog sikerülni, ha megfeszülsz sem!!!
Engedd el magad, strandolj, kirándulj, foglalkozz minden mással, csak ezzel ne, és az öledbe fog pottyanni!!!
TAPASZTALAT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!