Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 15 éves vagyok, miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves vagyok, miért nem találok barátot?

Figyelt kérdés
már nagyon szeretném , h legyen barátom nem vagyok csunya se buta ..nem hinném h nagy gond lenne nálam de mégse találok barátot..let volna alkalmam de nem tetszetek nekem
2008. nov. 10. 17:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
43%
Lehet hogy egymásnak termtettek minket:D én 15 vok fiu és én ugyanazt elmondhatom amit te.
2008. nov. 10. 17:41
 2/17 anonim ***** válasza:
54%
en is 15 vagyok es pont ugyanabban a helyzetben mind te:D valoszinuleg azert nincs baratom mert eleg valogatos vagyok en is.ez van...meg kell varni amig radtalal 1 helyes pasi
2008. nov. 10. 17:46
 3/17 anonim ***** válasza:
55%

én is hasonló cipőben járok csak én 18vok és fiú:D

valószínűleg a lányok nem mernek leszólítani:D

2008. nov. 10. 17:59
 4/17 anonim ***** válasza:
70%
Egymásnak rendelt benneteket az Úr! ;) Amúgy, semmi vész, kb én is ebbe a cipőbe járok, csak 2 évvel korábbi fejlesztés!:D Hajrá! Kérdésedre válaszolva, ha nem találtál, szerintem nem gond. Ha nagyon szeretnéd, járj több szórakozó vagy közösségi helyre ahol sok emberrel találkozol. Ismerkedj! Más nincs, főleg ha szép és okos is vagy... Vagy a körülötted lévő pasik nem mernek oda menni hozzád:P :) Remélem tudtam segíteni! Sok siker!:)
2008. nov. 10. 18:00
 5/17 anonim ***** válasza:
24%
4. válaszoló, hihi látom közben megszaporodtak a válszok :) De így láthatod, hogy nem csak neked van ilyen problémád!^^
2008. nov. 10. 18:02
 6/17 A kérdező kommentje:
igen látom:) amúgy járok koncertekre buikba barátokkal városba meg minden ...nem tom mi a baj de ha ti is így vagytok akkor nem velünk van a gond:D
2008. nov. 10. 18:14
 7/17 anonim ***** válasza:
45%
[4.] Lehet a fiúk félnek oda menni. De ne okozzon problémát!:) Majd eljön amikor igazán szükséges!:)
2008. nov. 10. 19:50
 8/17 anonim ***** válasza:
57%

nem akarlak elkeseríteni, de rohadtul nem elég az, hogy valaki szép és okos.

ha egy bunkó köcs vki, akkor aztán várhat, hogy legyen barátja.

nem célzásként értem. ne vedd magadra. csak ez így van.

2008. nov. 10. 21:37
 9/17 anonim ***** válasza:
33%

Ebben a nyomorult életben az a legnagyobb bajod, hogy 15 évesen nincs barátod...? Bazz, azért ez nagyon gáz!!! xD

pff...

2008. nov. 10. 22:43
 10/17 anonim ***** válasza:

15 éves? 19 voltam, mikor megismerkedtem az elsővel, és csúnya voltam. Ha még nincs annak meg van az oka. Nem kell korán pasizni, még ha az egész osztály ezt is csinálja. Akkor legyen barátod, ha szerelmes vagy, ne azért, mert valaki felajánlotta: "járunk?"

Ez még olyan mintha azt mondanád: ugyanolyan a cipőnk, leszünk barátok? Szerintem ez gáz, bár lehet, h én már öreg vagyok.

2008. nov. 10. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!