Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már jó ideje nincs pasim, kb. 1 éve. És most már nagyon vágyom egy kapcsolatra, nagyon szeretnék ismét szerelmes lenni.De valamiért nem akar összejönni. Mi lehet a baj velem? Mért nem találok magamnak barátot?
Hol és hogyan ismerkedjek? Szoktam járni időnként bulizni,de ott sem sikerül barátot találnom, pedig mások szerint szép vagyok, de önbizalmam az már nincs.Kezdeményezni meg nem merek és nem is akarok.És mért van az is ha véletlen valaki odamer jönni hozzám, mert tetszem neki, az nekem nem tetszik??
Egy 17 éves lány
kb te vagy a 100. aki ezt a kérdést felteszi ezen az oldalon .. :) és nagyából minden kérdésből lejön, hogy az illetönek nincs önbizalma, szval szerintem az ok itt keresendő...
ha te nem szereted önmagad miért várod el mástól hogy beléd szeressen?
régen én is ilyen cipőbe jártam mint te, sose volt pasim pedig nagyon görcsösen kerestem és magamat okoltam, aztán megismkedtem egy sráccal aki el tudta velem hitetni csak igen és fasza csaj vagyok! :)
és hidd el hogy te is az vagy! :)
és ne keresd a szerelmet, majd ő megtalál téged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!