Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi eselye van valakinek ilyensmi kapcsolatra?
Figyelt kérdés
Elnezest ha helytelenul irtam csk eleg faradt vagyok mivel ma alig voltam itthon... mind1 terjunk a lenyegre... van peldaul egy 14 eves fiu es lany.Szerintetek koztuk kialakulhat valami, vagy a lanyok mar alapbol sokkal nagyobakkal akarnak jarni,mint ok maguk?2011. júl. 20. 21:07
2/7 A kérdező kommentje:
Meg akkor is ha a csaj jobban nez ki mint a srac, azaz hogy ugymondjam nem egy szinten vannak...?
2011. júl. 20. 21:08
3/7 anonim válasza:
hallottál már a szerelemről? nagy szar az egész, de bármi történhet 16/l
4/7 A kérdező kommentje:
koszonom ez lelkesito valasz... habar eleg viccesen van leirva de nah ...:D
2011. júl. 20. 21:11
5/7 anonim válasza:
Az emberi kapcsolatokban a külső csak a kezdet. Attól, hogy valaki szép, még nem jelenti azt hogy okos vagy megbízható vagy jó ember...
A személyiség is fontos.
6/7 anonim válasza:
Értsétek már meg!!!A szépség egy labilis fogalom, és egyáltalán nem az számomra a szép, mint számodra. Ha vonzódunk valakihez, ahhoz az kell, hogy megfogjon benne valami és szimpatikusnak találjuk...
7/7 anonim válasza:
"akit szeretünk, azt szépnek látjuk. hát nem nagyszerű egy olyan helyen élni, ahol mindenkit szeretnek és mindenki szép?" (=
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!