Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos lány könnyen találhat szexpartnert?
Figyelt kérdés
Szinte bárkit kiszemelhet magának, ha egyértelművé teszi a szándékát?2019. ápr. 2. 21:35
11/19 anonim válasza:
Átlagos rib... vagy. De legalább később sem fogsz kelleni senkinek sem.
12/19 anonim válasza:
A legtöbb pasit szexre megkaphatja valószínűleg, az más kérdés, hogy nem nagyon van olyan csaj, akinek elég lenne egy csak szex jellegű dolog.
13/19 anonim válasza:
#11 a ribi jelzőt használod azokra a pasikra is akik csak szex kapcsolatot akarnak és kiélik a vágyaikat? Miért csak a nőket kell leszólni?
14/19 A kérdező kommentje:
Senkit nem csaltam meg.
Kapcsolaton kívül nem szexelhetek senkivel?
2019. ápr. 3. 08:25
15/19 anonim válasza:
11-et, mert a nőbe kell h legyen tartás, ha nincs benned se akkor te is csak egy átlagos "ribi" vagy. Ez van. Ha nem tetszik a másik nem érvelése, vagy az, hogy mitől lesz nő a nő, akkor fordíts hátat, azt menj szembe az autópályán. Nyugi, előbb utóbb szembe fog menni a többség, s akkor ti "ribik" lesztek többen, ha már most nem vagytok többen. Ha a férfinak nincs esze, nincs magassága, nincs teste, pénze akkor az meg 1 lúzer. Ezért. A másik oldalnak is vannak olyan tulajdonságai, amik ha nincsenek, akkor lenézetté válik. Ilyen egyszerű. 1 dolog kell amitől a nő nő lesz, tartás. Ha hiányzik, akkor nem nő. Mitől lenne az? Rúzstól? Hagyjuk már. Ha 60 éves lesz, akkor mit kezdjek a rúzzsal? A tartással, kitartással viszont tudok, úgy ahogy te is a férfi által megteremtett otthonnal. Lehet lepontozni.
16/19 anonim válasza:
előző vagyok, 13-ast akartam írni.
17/19 A kérdező kommentje:
15-ös, egy férfinak lehet bármikor, egy nőnek meg csak párkapcsolatban?
Ezt most komolyan gondolod?!
2019. ápr. 3. 18:36
18/19 anonim válasza:
egy férfinek mindig legyen pénze, nőnek meg csak párkapcsolaton kívül? ezt komolyan gondoltad?
19/19 anonim válasza:
Látszik is a lepontozáson, könnyűvérűnek lenni milyen menő dolog mostanában. Csak azt nem értem miért siránkoztok, ha megkapjátok az ezzel járó dolgokat.
- Max 1-2x
- Kapcsolatra nem kell
- Fizesse a saját dolgait
- Lenézni
- 1 vonal lesz a sok között.
De ha így rendben van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!