Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran láttok magas vékony srácokat átlagos magasságú de husisabb lánnyal?
Szerinted halál komolyan ezt figyeljük? Megyünk az utcán és statisztikákat állítunk fel a szembe jövő párok magasságáról, testalkatáró, életkoráról, hogy a gyiken ilyen értelmes kérdésekre tudjunk válaszolgatni?
Sokan teltebbek a párjuknál,akár lányok is. Szereted? Remek. Akkor legyél boldog vele, nem tudom, milyen válaszokat vársz itt és az milyen irányban fog befolyásolni. Ha azt mondjuk fura, szakítasz vele? Vagy csak rosszabbul alszol az éjjel? Ha azt mondjuk oké, akkor te is oké leszel?
Nem szoktam figyelni. A párommal pont így vagyunk, azonos a súlyunk de ő 20 centivel magasabb. Aki ismer minket, örül, hogy együtt vagyunk. A többiek meg nem érdekelnek.
22n
Látni ilyeneket, de nem szoktam figyelni.
Sőt, kollégám barátnője magasabb és teltebb is, de azon sem állunk meg furcsálkodni.
Én 197 cm magas vagyok, vékonyabb (83 kg) és elméletileg a szintén magas (száznyolcvan körültől) csajok jönnek be a legjobban, aztán mégis átlagos magasságú lányok mellett szoktam kikötni inkább, akik olyan 165-170 cm magasak.
Alkatra pedig ha a husis alatt nem a kövéret érted, hanem tényleg a formás fenekű, formás nagy mellű, csinos lányokat, akkor igen, ilyenre is volt bőven példa, az mellett, hogy vékonyabb lányokra is.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!