Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Teljesen őszintén, ha egy átlagos lány mellett elsétálnátok és ő rátok mosolyogna és utánatok fordulna, hogy reagálnátok?
Szerintem biztos jobban indulna a nap így
De ha mondjuk szingli vagy és egy külsőre átlagos lány ezt csinálná, utánamennél leszólítani? Vagy hogy reagálnál?
Csak akkor venném észre már a mosolyt is, ha nekem is felkelti a figyelmem.
A megfordulást is csak akkor venném észre, ha én is visszafordulok. Ebben a szituban pedig adja magát a helyzet, hogy megállunk és visszamegyünk.
Nem mennék utána. Mosolyognék egyet majd mennék tovább a dolgomra.
Szólítottam már le ilyen átlagos lányokat. Bár vevők voltak az ismerkedésre, de természetesen csak barátilag. Sem komoly kapcsolat, sem egyéjszakás kaland, sem randi, sem semmi mert nem akarnak semmit.
Nekem meg nincs ingerenciám lánybarátokra szert tenni mert ugyan minek?
Mernéztek nem nevetni Hölgyeim (?) :D Köszönöm.
*kalapot megemel és meghajol
ha ha
ha észrevenném..kb 500 dolgon agyalok egy sima séta alkalmával + arra öszpontosítok, hogy mindenki állandó sebességgel haladhasson a járdán :)
szóba nem állnék egy mosoly miatt az 100..de viszonoznám a jókedvét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!