Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igaz, hogy az ember a boldogságot nem egy bombanő mellett találja meg, hanem akár egy átlagos vagy átlag alatti mellett?
bombanőnek is lehet olyan belsője amivel boldoggá tehet és átlagos csajnak is lehet olyan külseje, hogy menekülsz előle
nem a külső a lényeg ilyen téren szerintem
24F
Mindenkinek nem lehet bombanő és szuper pasi a társa, mégis mennyien boldogok, sőt, sajnos mennyien boldogtalanok, akiknek bombanő és szuper pasi jutott.
A boldogságot nem szépségben és gazdagságban mérik, lehetsz nagyon boldog egy átlagos nő/férfi mellett és boldogtalan olyan valaki mellett akin mindenki szeme megakad.
Ráadásul az idő halad mindenki fölött.A szépség mulandó.
Bomba nő? Milyen az? Akit a média sulykol beléd?
Nekem, a párom a bomba nő és egyáltalán nem úgy néz ki, mint amit a média sugall.
Ez általában így van.Szerintem az ilyen "bombanők" nem sokmindent csinálnak a szépítkezésen kívül.Nem nagyon tudom elképzelni hogy van idejük normális,értelmes elfoglaltságokra mikor teljesen leköti őket hogy "bombák" legyenek pl edzés,szoli,smink,drága ruhák,kozmetika,wellness...stb.
Szerintem egy átlagos lány többet törődik a lélek dolgaival,és hosszú távon szerintem ezzel az ember többre megy.
Akármilyen a szövegkörnyezet. Ugyanis ez egy tény. Egy kínai is mondhatja, hogy 1 milliárd ember van a Földön, mert neki a sajátjai számítanak, akkor sem lesz igaz.
Péniszes ember. Így már jelölve van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!