Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan gyönyörű lány, akinek max. átlagos a pasija de nagyon szerelmes belé?
Én átlagos nő vagyok, de azért hozzászólnék a témához :D
Nagyon igaz az a mondás, hogy a szerelem vak - nyilván mindenkinek kell egy alap testi vonzalom, de a testi hiányosságokat kisugárzással, megnyerő személyiséggel el lehet feledtetni. Sajnos azt kell mondjam, ha őszinte akarok lenni, hogy nyilván van egy határ, aki bűnronda, abba nehezen szeret bele az ember. De egy közel átlagos srácba simán bele tud szeretni bárki, ha szerethető a személyisége.
Amelyik csaj meg otthagyja a srácot egy helyesebb pasi miatt, az igazából nem is volt szerelmes.
Én a barátom elmondása szerint is sokkal jobbat is kaphatnék. De őt szeretem, a külső annyira nem érdekel.
Eleinte barátok voltunk, egyikünk se érzett többet. Én nagyon megkedveltem a személyiségét. Tipikus őrült, kalandra kész, kreatív ember csodás humorral. Aztán azok alapján amiket mesélt Rájöttem, hogy mekkora a szíve és a szeretteit bármi áron megvédené, nem csak a szája nagy. Én is bízhattam benne, segített ha kellett és ez máig így van. Külsőre teljesen átlagos. Magas, nagyon vékony, arcra sem tipikusan helyes. De ha ránézek őt látom érted. Nem kell azon gondolkodni hogy ó nagyobb az orra mint kéne. A testi vonzalom nálam száz százalékos. Sőt, azt kel hogy mondjam ő volt az első akire igazán vágytam.
Jó amúgy gyönyörű én se vagyok, elég egoista lenne oda sorolni magam. :D De átlagosnál bőven jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!