Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Normális dolog asz ha férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog asz ha férfi nőről nőre jár?

Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy pl akár több nőt is tart egyszerre ilyen barátság extrákkal,keresi az igazit és állítólag így lehet megtalálni,az a hobbija ,hogy csajozik meg dug.

2019. márc. 31. 21:23
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

# 9

Szerintem nem konkrétan megkeseredett nők teszik ezt szóval,hanem a normálisabbja is sokan akik nem erre vágynak.

2019. márc. 31. 23:25
 12/19 anonim ***** válasza:
56%

#10: Nálam nincs ott, hogy hú, mennyi nő volt meg. Szexre is elég válogatós vagyok, szóval azzal csinálom, aki megfog. Ott pedig nem a mennyiségért, hanem azért, mert az illető bejön és jó vele lenni, csak nincs meg az a plusz, amit miatt csak azzal az illetővel lennék.

Hidd el, itt csak a megkeseredett nők akadnak ki ezen. Értelmes, felnőtt nőt teljesen hidegen hagy, hogy egy számára ismeretlen pasi kivel és hogy csinálja, amíg nem ver át senkit. A környezetemben a legtöbb nő azt mondja, hogy teljesen jól csinálom. Igazából az itteni közösségre jellemző, hogy magukat megpróbálják szentnek beállítani és csak azt fogadják el, amit ők csinálnak.

Volt olyan kérdés pl., ahol elmagyarázták jó páran, hogy mivel ők nem tudnák szeretni azt, aki mással is lefekszik rajtuk kívül, ezért nem létezik szerelem olyan kapcsolatban, ahol van hármas vagy párcsere. Itt ennek a női rétegnek annyi a logikája, hogy ami nekik nem megy, az nem létezik.

Az csak plusz, hogy jellemzően azt látom, hogy az ilyen jellegű nők a végén mindig luftra futnak. Ismerek pár lányt, aki lenézően nyilatkozott a hozzáállásom miatt, aztán végül kivétel nélkül mind félrelépett vagy összejött egy nőverő hapsival. Inkább az egó önfényezéséről szólnak az ilyen emberek ítéletei, mint reális véleményformálásról.

2019. márc. 31. 23:41
 13/19 A kérdező kommentje:

# 8

Akkor ha a többiek kútba ugranak te is utánuk ugrasz mert ez a trendi? :)

2019. ápr. 1. 01:25
 14/19 A kérdező kommentje:

# 9

Elég gáz ha úgy állsz egy kapcsolathoz,hogy elpazarolsz xy időt a dologra,akkor minek eszel úgy is megéhezel nem? :) Szerintem ilyen hozzá állással nem a másik féllel van a gond mert te már a fejedben eldöntötted ez biztos időpocséklás....

2019. ápr. 1. 01:27
 15/19 anonim ***** válasza:

#14: Azért eszek, mert kell a táplálék. Szerencsére nem vagyok kapcsolatfüggő. Másrészt azért eszek, mert energiát ad az életemben lévő dolgokhoz. Ha egy kapcsolat lehúz, akkor igenis pocsékolás a rá pazarolt időm. Pont úgy, mintha ennék valamit, aztán rosszul lennék tőle és hánynék. Te ennél ilyen kaját? Kétlem.

Ha körülnézel, itt is rengeteg kérdés szól arról, hogy az illetőt átverték, megcsalták, félrevezették. Ezzel a módszerrel lényegében jobban kiszűrhetőek ezek a dolgok úgy, hogy az élvezeti értékek megmaradnak. (Tudom, itt mindeni tökéletes és szent, ennek köszönhetően fél másodperc alatt mindent leszűrnek a lehetséges társjelöltről, így az összes negatív tulajdonságait, de én nem sikerültem ilyen tökéletesre. Én egy egyszerű ember lettem csak, aki nem próbálja magát a neten tökéletesnek beállítani.)

Az a mondatod pedig miről szól, hogy velem van gond, ha eldöntöttem, hogy ez időpocsékolás? Nem azt döntöttem el, hogy a kapcsolatok és minden kapcsolat időpocsékolás. Azt tartom időpocsékolásnak, amikor valaki éveket áldoz egy emberre, aki nem az ő megfelelő partnere. És ezt általában az érintettek is időpocsékolásnak tartják.

2019. ápr. 1. 01:39
 16/19 anonim ***** válasza:
Nyilván nem... Ez kankutya kategória, igényes férfi nem így tölti a szabadidejét.
2019. ápr. 1. 06:08
 17/19 A kérdező kommentje:

# 15

Látom sikerült kiragadni egy pár sort ,na de mindegy.Amúgy míg nem próbálsz meg egy kapcsolatot,honnan tudod,hogy időpocsékolás?Mert ha fentebb megnézed a kérdést nem azt kérdeztem ha kapcsolatban vagy és 4 nővel is félre kefélsz ,hogy az normális e,mert szerintem az sem olyan jó dolog ha az ember nőről nőre jár oké értem én kifogás keresem az igazit és csak így találhatom meg bla bla bla De lehet ezek az emberek előbb égnek ki mintsem találnának a sok potenciális célpont között egyet aki tényleg meg mozgatja vagy akkor találja meg mikor már kiégett vagy meg sem találja.Tudom milyen az "időpocséklás" nekem is volt olyan kapcsolatom igaz hamar vége lett na de tanul ebből is az ember mert ahogy nézem te a könnyebb utat választod ami nem mindig járható,ez kicsit olyan mint a motorozás "Kétféle motoros van, aki már esett, és aki esni fog"

2019. ápr. 1. 13:51
 18/19 A kérdező kommentje:

# 16

Nekem az a fura mikor mondják,hogy hú tökre megtetszett ez a dolog és olyan mint egy hobbi.De kérdés mi lesz majd vele később.Nem az én is szeretem a szexet meg az ösztönök nekem is súgnak de én annyira nem szeretnék mindig másik nővel lenni vagy hobbizgatva felszedni ezt azt.Viszont van aki meg azt mondja szerencsés vagyok,hogy szingli vagyok mert a nők hülyék,de szerintem nem mindenkire igaz ez sem tény,hogy ez a mai világ fura és az emberek is furák lettek.

2019. ápr. 1. 13:53
 19/19 A kérdező kommentje:

# 15

Ja ás még egyszer nem egy meglévő kapcsolatra gondoltam ahol mind két fél szenved.Viszont ha nem kezdesz bele valakivel egy kapcsoltba sosem tudod meg,hogy időpazarlás lett e volna vagy,hogy az igazi lett e volna akivel nincs szenvedés.Szerintem pont így megy el sokszor a másik mellett az ember az életben akivel lehetett volna közös jövője.

2019. ápr. 1. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!