Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korrekt dolog barátkozni társkereső oldalon? Két randi után barátság a férfi részéről?
Soha nem társkeresőztem a múltban, most kezdtem el. A profilomban megírtam, hogy egyaránt keresek kapcsolatot és barátságot is.
Egy lányra ráírtam. Két alkalommal randiztunk már, értékes közös programot is csináltunk. Nagyon jófejnek tartom őt.
A második randi közepén az ő kérésére kiszaladtunk egy szép, panorámás helyre, biztosan csókot várt. Nem történt meg részemről a közeledés. Utána pár perccel elvittem kávézni, ahol folyton nevetett, és a haját igazgatta.
Mostanában SMS-eket, e-maileket írogat, hívogat ide-oda.
Viszont én barátként kezelem, és valóban gondolom őt olyan értékesnek, hogy szívesen szerveznék vele hetente valami baráti programot.
Az a baj, hogy nem találom elég vonzónak. Ezen kívül pár hónapja léptem ki egy több hónapos párkapcsolatból, amiről ő is tud.
Tudom úgy alakítani a dolgokat, hogy barátként tekintsem rám, és meg is tartson barátnak?
Az őszinte kommunikációt próbáld meg talán, ne ezt a nyomorult taktikázást.
Hülyét kapok amúgy azoktól, akik társkeresőn jófejkednek, hú ilyen program, olyan anyám ínja élőben, aztán jaj csak barátkozzunk. Hát bmeg. Aki már többet érez a másik iránt és ilyen oldalon találkoztok, az nem barátkozni akar...
Ne hülyítsd, mondd meg neki, hogy mi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!