Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Korrekt dolog barátkozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korrekt dolog barátkozni társkereső oldalon? Két randi után barátság a férfi részéről?

Figyelt kérdés

Soha nem társkeresőztem a múltban, most kezdtem el. A profilomban megírtam, hogy egyaránt keresek kapcsolatot és barátságot is.

Egy lányra ráírtam. Két alkalommal randiztunk már, értékes közös programot is csináltunk. Nagyon jófejnek tartom őt.

A második randi közepén az ő kérésére kiszaladtunk egy szép, panorámás helyre, biztosan csókot várt. Nem történt meg részemről a közeledés. Utána pár perccel elvittem kávézni, ahol folyton nevetett, és a haját igazgatta.

Mostanában SMS-eket, e-maileket írogat, hívogat ide-oda.

Viszont én barátként kezelem, és valóban gondolom őt olyan értékesnek, hogy szívesen szerveznék vele hetente valami baráti programot.

Az a baj, hogy nem találom elég vonzónak. Ezen kívül pár hónapja léptem ki egy több hónapos párkapcsolatból, amiről ő is tud.

Tudom úgy alakítani a dolgokat, hogy barátként tekintsem rám, és meg is tartson barátnak?

2018. szept. 29. 12:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezt csak úgy tudod megoldani ha megmondod neki MIT akarsz tōle.
2018. szept. 29. 12:47
 2/6 anonim ***** válasza:

Az őszinte kommunikációt próbáld meg talán, ne ezt a nyomorult taktikázást.

Hülyét kapok amúgy azoktól, akik társkeresőn jófejkednek, hú ilyen program, olyan anyám ínja élőben, aztán jaj csak barátkozzunk. Hát bmeg. Aki már többet érez a másik iránt és ilyen oldalon találkoztok, az nem barátkozni akar...

Ne hülyítsd, mondd meg neki, hogy mi van.

2018. szept. 29. 12:58
 3/6 anonim ***** válasza:
A társkereső nem barátkozásra való...
2018. szept. 29. 13:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Már első "randin" láttad, hogy nem elég vonzó számodra, miért nem tudtam letisztázni, hogy ebből csak haverkodás lesz? Ha akkor nem ment, kérlek minél hamarabb tedd meg... ne etesd tovább szegény lányt, hadd legyen lehetősége tovább keresni.
2018. szept. 29. 13:51
 5/6 A kérdező kommentje:
Igazatok van, megbeszélem vele. Tényleg szeretném őt barátnak megtartani, ez nem a szokásos legyünk barátok szöveg.
2018. szept. 29. 14:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd békén szegény lányt, ő szerelemre vágyakozik nem pedig egy lelki bajos pasira.
2018. okt. 3. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!