Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Érdemes olyan lánnyal ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes olyan lánnyal ismerkedésbe belemenni aki még az exét szereti?

Figyelt kérdés
Ha igen miért igen? Ha nem, miért nem?
2019. márc. 25. 11:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyáltalán kérdés? Értelmes ember nem kezd olyan alja jellemű emberrel, aki úgy ismerkedik, hogy közben érzelmileg elérhetetlen, mert másba szerelmes.
2019. márc. 25. 12:24
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
#5 Mégis mirōl beszélünk? Ezek alapján nem úgy tūnik, hogy ō egyáltalán ismerkedni akarna veled? Mi az hogy nem tudja, hogy tudna-e közeledni? Ilyen mondat után mégis mire számítasz?
2019. márc. 25. 12:59
 13/18 A kérdező kommentje:
Érdeklődik irántam, de inkább hagyom. Sajnálom elengedni, de úgy érzem hogy azt kell tennem. Nem csak itt kértem tanácsokat, hanem máshol is. Alig volt olyan aki azt mondta hogy folytassam
2019. márc. 25. 13:07
 14/18 anonim ***** válasza:

Ha élvezed, hogy egy pótlék vagy és szeretsz mindig másodikként venni az asztalnál akkor nem beszéllek róla, de minden más esetben igen.

Egyszer volt ilyen barátnőm, 1 hónapig voltunk együtt és olyan szinten kikészített a folyamatos "ex"-ről szóló történeteivel és hasonlítgatásaival, hogy megutáltam egy életre. Legdurvább az volt, hogy észre sem vette mit művelt, sőt szerinte tök normális volt, hogy az exe hasonmását kereste.

Lehet bármilyen szép nő is, ha még mindig ez ex után sóvárog akkor a közelébe nem mennék. Lehet hogy tényleg mély érzésű ember, de ha elhagyták akkor idővel tudatosulnia kéne benne, hogy nem az Ex volt az "igazi" számára.

2019. márc. 25. 15:18
 15/18 A kérdező kommentje:
Még szerencse hogy tegnap kezdtük az ismerkedést és rögtön megtudtam az ex dolgot
2019. márc. 25. 21:05
 16/18 A kérdező kommentje:
Amugy mi van akkor ha ez a csaj nem olyan? Es velem elfelejtene az exet?
2019. márc. 28. 06:06
 17/18 anonim ***** válasza:
#16 A leírásodból eddig egyáltalán nem derült ki semmibōl, hogy ō “nem olyan”, épp ellenkezōleg. Mibōl gondolod, hogy szerinted melletted elfelejtené?
2019. márc. 28. 06:38
 18/18 anonim ***** válasza:
Kérdező, mindenki titkon ebben reménykedik, hogy majd mellette az illető biztos jól kiheveri az exet és szerelmes lesz. NEM ÍGY VAN! Csak összetöri a szíved és továbbáll, ha kiheveri az exet melletted olyan mellé, akibe tényleg szerelmes lesz
2019. márc. 28. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!