Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire erdemes belemenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire erdemes belemenni nöként a szexbe elsö találkán?

Figyelt kérdés

Úgy értem mennyi lehetöseg nyilik ezutan az erzelmek elmelyulesere , vagy egyaltalan egy baratsag , érzelmi szál, valami emberi kialakitására?

Ha peldaul egy fuggetlen pasi úgy indit , hogy talalka es utana összefekvest szeretne idealis esetben?

2018. nov. 25. 15:56
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Ha belemész akkor annyi volt,csak szexre kellesz majd neki.
2018. nov. 25. 16:04
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
Ha eleve így indít, akkor ennyit akar és nem többet. Teljesen mindegy, lefekszel-e vele, akkor se lesz második randi, és ha nem, akkor se.
2018. nov. 25. 16:22
 3/9 anonim ***** válasza:
92%
Akkor neki a szexre van szüksège elsősorban,ès nem rád...
2018. nov. 25. 16:25
 4/9 anonim ***** válasza:
38%

Én első talin dugtam a nővel, és nem csak arra kellett volna.

1,5 hét múlva ő dobott engem ki. Visszament az exéhez.

2018. nov. 25. 16:57
 5/9 anonim ***** válasza:
90%

Történt màr velem ilyen.De csak azért,mert az tàvkapcsolat volt.Nagyon bejöttünk egymàsnak és féltem,hogy nem lesz több talàlkozàs.Ezért kihasznàltam az alkalmat.Nàlunk vendégeskedett a sràc.3 évig tartó kapcsolat lett belőle.Ami azért jóval több volt,mint baràtsàg.Aztàn csak véget vetett neki a korkülömbség és tàvolsàg, de nem vàltunk szét haraggal.Jó ismerősök maradtunk.Emlékszem, akkoriban kérdezte is,hogy a tàvolsàg miatt feküdtem le vele olyan hamar? És mondtam,hogy igen.Mondta hogy ő is azért akarta,mert félt,hogy nem lesz legközelebb...De lett :)

Màs esetben is előfordult,hogy hamar az àgyban kötöttem ki valakivel.Mert sajnos olyan vagyok,hogy ha valaki megtetszik, akkor az mindenestől kell és azonnal.De sosem ez volt a szakítàs oka.Igen,kialakultak érzelmi szàlak így is.Nem is akàr milyenek.Szép kapcsolataim voltak ezek a viharos kezdetűek is.Egyik exemmel sem maradt köztünk harag sértődés.Nosztalgiàval gondolunk egymásra és nem csak a szex miatt.

2018. nov. 25. 19:22
 6/9 anonim ***** válasza:
Azerintem első randin csak akkor, ha te sem tervezel vele mást. Ha igen, lesz még erre.elég időtök
2018. nov. 27. 00:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Azerintem első randin csak akkor, ha te sem tervezel vele mást. Ha igen, lesz még erre elég időtök
2018. nov. 27. 00:48
 8/9 anonim ***** válasza:

Más nevében nem tudok nyilatkozni, de én nem zárkóznék el alapvetően.

33/D

2018. nov. 27. 01:45
 9/9 anonim ***** válasza:

#8 vagyok

33/F akart lenni, csak siettemben félrenyomtam mobilon...

2018. nov. 27. 01:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!