Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire erdemes belemenni nöként a szexbe elsö találkán?
Úgy értem mennyi lehetöseg nyilik ezutan az erzelmek elmelyulesere , vagy egyaltalan egy baratsag , érzelmi szál, valami emberi kialakitására?
Ha peldaul egy fuggetlen pasi úgy indit , hogy talalka es utana összefekvest szeretne idealis esetben?
Én első talin dugtam a nővel, és nem csak arra kellett volna.
1,5 hét múlva ő dobott engem ki. Visszament az exéhez.
Történt màr velem ilyen.De csak azért,mert az tàvkapcsolat volt.Nagyon bejöttünk egymàsnak és féltem,hogy nem lesz több talàlkozàs.Ezért kihasznàltam az alkalmat.Nàlunk vendégeskedett a sràc.3 évig tartó kapcsolat lett belőle.Ami azért jóval több volt,mint baràtsàg.Aztàn csak véget vetett neki a korkülömbség és tàvolsàg, de nem vàltunk szét haraggal.Jó ismerősök maradtunk.Emlékszem, akkoriban kérdezte is,hogy a tàvolsàg miatt feküdtem le vele olyan hamar? És mondtam,hogy igen.Mondta hogy ő is azért akarta,mert félt,hogy nem lesz legközelebb...De lett :)
Màs esetben is előfordult,hogy hamar az àgyban kötöttem ki valakivel.Mert sajnos olyan vagyok,hogy ha valaki megtetszik, akkor az mindenestől kell és azonnal.De sosem ez volt a szakítàs oka.Igen,kialakultak érzelmi szàlak így is.Nem is akàr milyenek.Szép kapcsolataim voltak ezek a viharos kezdetűek is.Egyik exemmel sem maradt köztünk harag sértődés.Nosztalgiàval gondolunk egymásra és nem csak a szex miatt.
Más nevében nem tudok nyilatkozni, de én nem zárkóznék el alapvetően.
33/D
#8 vagyok
33/F akart lenni, csak siettemben félrenyomtam mobilon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!