Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes olyan lánnyal ismerkedésbe belemenni aki még az exét szereti?
Figyelt kérdés
Ha igen miért igen? Ha nem, miért nem?2019. márc. 25. 11:16
1/18 anonim válasza:
Ha szívesen elvagy pótlékként, egészen amíg nem lesz túl rajta és dobbant tőled máshoz (hiszen pótlékból kb sose lesz a következő hosszútávú kapcsolat), akkor csak nyugodtan. Egyéb esetben megkíméled magad ettől az egésztől, nincs az az ember, akiért megéri ebbe belemenni.
2/18 anonim válasza:
Nem, sok esetet láttam ahol a lány nem zárta meg le magában a dolgot össze jött egy másikkal és az exszel csalta...
3/18 anonim válasza:
Alapvetően nem. Viszont, ha neked nagyon kell ez a lány, ő a nagy ő, akkor menj bele. De lehet sok küzdelem lesz még és a végkimenetel is bizonytalan...
4/18 anonim válasza:
Nincs olyan ember, aki ne siratná az exét! Az viszont gerinctelenség ha elkezd ismerkedni és felhozza, hogy az exét így meg úgy szerette. Annak lehozhatod az égről a csillagokat is, lepereg róla. Nem kezdenék ilyenbe, amíg nincsenek tiszta érzései csak felém, addig értelmetlen köröket nem érdemes futni.
5/18 A kérdező kommentje:
Épp hogy elkezdtünk ismerkedni neten. Említettem neki a találkozást, azt mondta kicsit beszélgetni akar még neten, hogy eldöntse hogy akar e találkozni. Aztán felhozta hogy nem tudja hogy tudna e közeledni bárki felé jelenleg mivel még az exét szereti. Amúgy a lány 20 éves, én 21.
2019. márc. 25. 11:34
6/18 A kérdező kommentje:
És azóta nem írok vissza neki
2019. márc. 25. 11:36
7/18 A kérdező kommentje:
Bele is mennék de nem is.. Úgy érzem inkább hogy nem kell belemenni. De ha az eszemre hallgatok belemegyek, mert jelenleg nincs más nő az életemben, és ez egy nem akármilyen lány. Nagyon jól néz ki, okos. 1 éve nem volt barátnőm és már nagyon hiányzik. Szóval ha az eszemre hallgatok simán belemennék de ha az érzelmeimre hallgatok akkor inkább úgy érzem hogy nem kell mert akkor megvan az esélye hogy sérülnék. Ha meg hagyom ezt a lányt meg akkor meg azon fogok búslakodni hogy nincs senkim.
2019. márc. 25. 11:48
8/18 anonim válasza:
Csak azért nem, hogy a válladon sírja ki magát. Ha viszont hajlandó szexelni veled, szerintem akár az exéről is álmodozhat közben, ilyen esetben használd ki a lehetőséget.
9/18 anonim válasza:
Én is azt javaslom, hogy légy erős és ne kezd vele. Saját tapasztalatból mondom engem kétszer csalt meg az exével. Az első alkalmat megbocsájtottam, megpróbáltuk megint, minden szép és jó volt, de elég volt az exétől egy üzenet, fél év után, és már ment is vissza hozzá. Pedig amikor másodszor összejöttünk, ezt az egyet ígérte meg, hogy ha nem fog működni, vagy szétmegyünk, akkor nem az exe miatt lesz...
Hát nem sikerült neki betartani.
10/18 anonim válasza:
Nem javaslom. Jártma már így, hogy pótlék voltam, de úgy is, hogy én nem voltam túl az exen. Egyik se sült el jól, ahogy a többiek is írták, ebből tartós kapcsolat nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!