Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 25 éves férfi mit akar egy 16 éves lánytól?
"Az ilyet addig verném, amíg mozog, az összes itteni degenerált pedomosdatóval egyetemben."
->Te sem álltál sorba, akkor, amikor az észt osztották.
1. A pedofilok 8-9 éves kislányokra buknak, akiknek még nem alakult ki a másodlagos nemi jellege.
2. Már írtam arról, hogy nem minden tinilány egyforma. Állítom, hogy annak a 17 éves lánynak, akiről beszéltem, több esze van mint neked (egyébként egy 30 körüli pasival van jelenleg együtt). Fogalmad sincs egyébként arról, hogy mennyien vannak együtt idősebb pasikkal, csak nem vállalják minden esetben fel pont az ilyen alakok miatt, mint amilyen pl. te is vagy.
Olyan elképzelhetetlen számodra, hogy bizonyos fiatal lányok magasabb értelmi szinten vannak (meg testileg is érettebbek), és nem tudnak vonzódni a pelyhes pucuval rendelkező tinifiúkhoz, akik a saját fingjukon röhögnek?
Ennyi ésszel szabadlábon....
Ha ezt a hamvas ártatlanos dumát hallottam volna 16 évesen, bepisilek a röhögéstől.
Nekem is 27 éves pasim volt.
Mit akartam tőle? Minőségi szexet. Meg hogy jön értem reggel kocsival, suli előtt a Mekiben reggelizünk, fizeti a mozit, elvisz hétvégén kocsival tekeregni, és nem okoz gondot, hogy hol, mert van lakása.
Szóba nem került, hogy örökké együtt leszünk, gyerek meg házasság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!