Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 25 éves férfi mit akar egy 16 éves lánytól?
Több mindent akarhatnak egymástól, kérdés, hogy a céljuk egyezik-e.
A beleegyezési törvény értelmében egyébként azt csinálnak, amit akarnak:
Most mindenki azt fogja írni, hogy csak a kihasználásra megy rá a férfi,de ez általában nem igaz.
Az ilyen lányok még őszinték ragyognak, minden kis apróságnak tudnak örülni. Őszintén tudnak szeretni. Az ember szinte megfiatalodik tőlük.
A legnagyobb görénységnek tartom, ha valaki ezt kihasználja, ahelyett hogy csak szimplán örülne neki.
Későbbi női korosztályok 20-30 évesek számítóak gonoszak, "matekosak";- ez lehet amiatt mert sok rosszon mentek keresztül vagy belefásultak.
A legrosszabb nő korosztály-tisztelet a kivételnek- az ilyen "anyóskor". Amikor az élő fába is belekötnek, és semmi sem jó nekik.
#7-essel egyetértek. Szexista kettős mérce, hogy a férfiakra többször van ráhúzva, hogy érdekből választanak fiatalabbat, miközben azt többször elfogadják, ha egy 20 éves nő egy 30 éves férfit akar.
A sztorihoz pedig hozzátartozik, hogy a húszas női korosztály (ezért majd biztos kapom az érintettektől a piros kezeket) sokszor elég befásult, lelakott, kedvtelen, miközben az egójuk a fellegekben jár.
# 9
Ordít a frusztráció a hozzászólásodból, hogy valami narancsbőrös asszony vagy.
Engem pl. hidegen hagy, hogy 30-40 éves nőknek bejönnek az izmos, fiatal fiúk, mivel nincs kisebbségi komplexusom.
A pedofil gyerekeket bánt, őket én is felakasztanám, de semmi köze a kérdésben szereplő esetnek ehhez, és ezzel becsületsértést követsz el.
Mindenki szereti a szépet és a fiatalt, felesleges álszenteskedni.
Én örülök, hogy nem olyan törvényeink vannak, mint a fogyatékos amcsiknak, ahol sorra csukják le a huszonéves tanárnőket, mert dugnak egy 16-18 évessel. Nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!