Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka, hogy egy férfi nagyon vonzódik hozzám, mégsem akar tőlem semmit?
-élvezi a szinglilétet
-most jött ki egy komoly kapcsolatból
-van valami a személyiségeddel, amibe nem jön be neki
-egyszerűen nem tudna beléd szerelmes lenni
-megvoltál egy haverjának
-megvoltál mindenkinek
válassz egyet. mondok jobbat. kérdezd meg :D
Mert ezzel lehet a legjobban megőrjíteni a nőket! Az a baj, hogy sok pasi túlságosan rágörcsöl a párkeresésre, és emiatt nem jön össze. Egy nő, ha bókol neki a pasi és rá is nyomul, az 99%, hogy kikosarazás lesz a vége! Miért? A nők versenyt űznek a pasik megszívatásából, és a teperő majmokkal ezt könnyen el is játszhatják!
Ha a pasi csak párszor bókol, de amúgy nem közeledik, sőt, kijelenti, hogy nem akar többet, egyből beindul a női logika: vajon miért nem? Nem vagyok elég jó neki? Mi az, hogy nem akar megdugni, hisz pasiból van? És bamm... egyből a nő fog rámászni a pasira.
Itt vagy te is... ha nem zavarna, hogy nem akar megdugni, akkor nem írtad volna ki a kérdést sem! Máris működött a dolog.
Az a baj, hogy ti nők nem tudjátok értékelni, ha egy pasi rendesen bánik veletek, és "elavult", ósdi stílusban közeledik. Az ilyen pasik mindig a földbe vannak döngölve - én is voltam jó párszor - de nektek világfájdalom, ha egy pasi visszautasít vagy ugyanígy kihasznál.
Megtapasztaltam, hogy működik ez a módszer, méghozzá nagyon is.
Azt már nem tudnám megtenni, hogy ismerősömhöz hasonlóan agyatlan, dugható húsdaraboknak nézzem a nőket, mert nem vagyok ilyen. De mióta csak egy-két bókot ejtek el, és nem közeledek, sőt, eleinte távolságot akarok tartani, onnantól a nők "másznak rám". Nem annyi, mint az említett ismerősömre, mert ő ha akarja, minden nap más nőt visz fel azzal a dumával, hogy "Szia csúfság!", de nekem nem is ez a cél. Csak kiválasztani egyet, aki majd megérdemli, hogy beleszeressek.
U.I.: Aki először lesz szerelmes, az veszít, mert onnantól a másiktól függ!
Pontosan amit #2 ìrt.
Amìg a pasi egyenesen közeledik felétek addig esélye sincs.Hogy miért?F#sz se tudja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!