Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit akar tőlem ez a férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akar tőlem ez a férfi?

Figyelt kérdés

Elhívott moziba egy pasi aki már régóta tetszik.Meg is lepődtem. Első alkalommal leakart velem feküdni. Jó, nem vagyunk gyerekek. Én 26 leszek, ő 38. Társat keres, azt mondta, olyat aki hasonló életvitelu mint ő, akinek hasonló az érdeklődési köre. Ez mind stimmel, tök sok közös van bennünk. Nyilván fölöslegesen én sem akarnám huzni az idot,ha a szexben nem passzolunk.

A problémám: Mikor lefeküdtünk a második találkozón, jó volt, de fura is. A sex után megkérdezte, haza vigyen e ,vagy megnézzük e a filmet. Miért állított választás elé ? Aztán egy idő után kértem, hogy vigyen haza, mert kellemetlenül kezdtem magam érezni. 3 .találkozón is szexeltünk. Szex előtt olyanokat produkált ami meglepett. Meztelen kezdett mászkálni előttem, bemutatott a nővérének, aki nem volt meglepve , hogy ott vagyok.Mondta (nevezzük )"Zs", hogy vannak dolgok amiket még szoknia kell, hogy elöttem csinálja. De mielőtt haza vitt, vagy 5x elmondta, hogy most akkor haza visz, (még akkor sem indultunk el, de mondta jó párszor). Illetve keres minden nap telefonon, vagy ír sms-t, ami jot jelent. De sosem kérdez rólam,és ezt nem értem. Semmit sem tud rólam, amit ő kérdezhetett volna. Ez meg a nem érdekelsz jele. Ellentmondásos minden. Szex után sosem bújunk össze, nem csókolgat csak úgy. Nekem ez hiányzik,még ha csak sexről is szól. Nyilván 3. találkozó után nem támadom le, h most mi van köztünk...én nem sietek, csak jó lenne tudni, mit akar valójában. Ha csak sex,én is úgy viszonyulok.

2018. szept. 3. 10:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű, hogy csak szexet akar tőled.
2018. szept. 3. 10:38
 2/9 anonim ***** válasza:
85%

Ha bemutat a családjának akkor nem szexpartner vagy.

A második randin megkérdezte Tőled, hogy te hogy viszonyulsz a kapcsolatotokhoz, vagyis megkérdezte hogy nála akarsz-e aludni vagy sem. Ami az érdeklődést illeti, ez sokkal elgondolkodtatóbb. Azt írod, hogy naponta keres telefonon és nem kérdez a személyes dolgaidról? miről szoktatok beszélni?

Ami a szex utáni összebújást illeti, nem mindegyik pasi szokott szex után foglalkozni a partnerével, mert elfárad. Nem véletlenül van a a vicc, hogy mit csinál a nő a szex után az ágyban? "zavar". Ilyenkor azzal teszed a legjobbat hogy odabújsz mellé és pihensz.

Amíg azt érzed egy férfin, hogy keresi a társaságod és tervez Veled, addig nincs semmi probléma, ha a barátainak is bemutat és felvállal akkor igenis számol veled.

A beszélgetéseket ki irányítja? Szoktál beszélni magadról, mi a hobbid, mi a kedvenc színed, milyen könyveket szoktál olvasni? Próbálj egy kicsit megnyílni felé és akkor lehet hogy érdeklődőbb lesz.

2018. szept. 3. 11:04
 3/9 A kérdező kommentje:

2. alkalommal elvileg " filmezni" mentem át. Nem lett belőle semmi, csak sex után kérdezett rá, hogy melyik legyen, film, vagy haza vigyen? ott alvásról egyszer sem esett szó.A nővére munka ügyben ugrott át hozzá,és ekkor mutatott be neki.

Épp ez az. Sex után ki kell az ágyból és felöltözik. Nem dől le. Esélyem sincs oda bújni. Magamtól még nem merek csak úgy oda bújni hozzá, nekem kell, hogy kezdeményezzen, hogy tudjam tényleg érdeklem-e. Arra vágyom, hogy magától oda jöjjön, és megöleljen, ez olyan alap dolog.

Igen, minden nap váltunk sms-t, 70% ban ő kezdeményezi a beszélgetést , sms-ben vagy telefonon. Ha felhív, megkérdezi, mit csinálok, voltam -e futni, hogy dolgozom a héten? De aztán eléggé beszédes típus,és magáról kezd mesélni,a munkájáról leginkább. Két munkája van. Tudja milyen tipusú könyvek érdekelnek,de mert hasonló az érdeklődési körünk. HA valamit tud rólam, az azért van , mert én elkezdtem mesélni, de konkrétan sosem kérdezte, melyik a kedvenc ételem, virágom, színem...Hiányzik ez a típusú törődés...Hogy éreztesse, érdeklem. És hogy nő vagyok, nem csak egy tárgy, akivel lefekszik. Párszor megjártam már, hamar szerelembe estem, pofára estem. Sokat adtam, mutattam magamból. Most visszafogottabb lettem. De ez nem hiszem, hogy akadály, ettől még oda jöhet megölelni csak úgy, vagy csak úgy megpuszilni.

2018. szept. 3. 11:38
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szexet. A nővérének meg azért mutatott be, mert ott voltál.

Ha meg neked nem jön be, ahogy bánik veled, miért akarnál komolyabbat erőltetni ebből, vagy olyannal szexelni, akivel nem vagytok egy hullámhosszon?

2018. szept. 3. 12:16
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Moziba hívott, de már megdugott volna elsőre. Társat keres, persze... :D Lehet te vagy az egyetlen a köreiben, aki hajlandó vele szexelni.
2018. szept. 3. 12:37
 6/9 anonim ***** válasza:
75%
Minden férfi más,a leírtakból arra lehet következtetni,hogy tényleg csak szexet akar,de szerintem majd alakul.
2018. szept. 3. 22:34
 7/9 anonim ***** válasza:
69%
Ne haragudj, de kár volt lefeküdni vele. Az, hogy azt mondta, olyan nőt keres, akivel egyezik a gondolkodása, ez csak begyakorolt szöveg lehetett a leírtak alapján. Az, hogy szex előtt meztelenül mászkál, ez nem furcsa, de ha egyébként is, az már zavaró. Mondd meg neki, vegyen fel legalább egy alsót. Az, hogy nem kérdez felőled, szintén azt mutatja, hogy nem érdekled, csak egy állandó szexpartner kell neki egy időre. Ne várj sokat ettől az embertől, a kapcsolattól.
2018. szept. 4. 15:39
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

"Párszor megjártam már, hamar szerelembe estem, pofára estem. Sokat adtam, mutattam magamból. Most visszafogottabb lettem."

Aha. De azért a második találkozón lefeküdtél vele. Ezek után mit akarjon tőled? Könnyű vagy a szemében és olcsó. Értéktelen. Egy értéktelen emberrel pedig senki sem akarja összekötni az életét.

2018. szept. 4. 20:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Csak dni vagy jó neki,és ennyi!!! Ne reménykedj!!
2018. szept. 6. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!