Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy nő akar valamit a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő akar valamit a férfitól, akkor keresi őt?

Figyelt kérdés

A kérdés adott, ki keresi a másikat, és nem akkor miért nem? Vártok valamire?

Van saját történetem is.

2018. okt. 23. 13:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
nem, mert nem merek rá írni :'D
2018. okt. 23. 13:10
 2/12 anonim ***** válasza:
30%
Én nem szeretem megtenni az első lépést, ha a személyes benyomásnál keltettem benne figyelmet, akkor úgyis keresni fog, ha nem, akkor pedig nem kell erőltetni, bármennyire is tetszik a férfi.
2018. okt. 23. 13:13
 3/12 A kérdező kommentje:

de miért? félsz hogy leharapja a fejed?

Én írok a nőkre, két féle eset szokott lenni:

- ki kell mindent húzni harapófogóval belőlük

- vagy nem is kérdezek semmit, de folyamatosan ír, ledarálja az egész életét, és hívogat.

2018. okt. 23. 13:14
 4/12 anonim ***** válasza:
73%
Ha nem keres, az két dolgot jelenthet, vagy azt, hogy nem érdekled, vagy pedig azt, hogy játszmázik, tesztelget és azt figyeli közben, hogy te milyen gyakran keresed őt. Mindkét esetben érdemes simán hagyni az ilyet a francba.
2018. okt. 23. 13:15
 5/12 A kérdező kommentje:

Van egy nő, van neki valaki pár éve, de ha elhívom találkozni akkor bármikor eljön, nem kell könyörögni.

Szoktunk beszélgetni közösségi oldalon, képeket is küld magáról, de nem is kérek.

De amikor le akarom fektetni, akkor tereli a témát.

Ez most miért van?

Nem adok neki semmit, nem nyalom ki neki, de mégis találkozik velem, volt már hogy megnéztük a naplementét a Dunaparton...

2018. okt. 23. 13:19
 6/12 anonim ***** válasza:

Ha nem olyan a hozzáállása, hogy "a férfinak kell keresnie a nőt", akkor keresni fogja. Én nő létemre mindig kezdeményezek annál, aki érdekel. Max nem jön össze, lesz más.

Ismertem olyat, aki fél éven keresztül szenvedett egy pasi miatt, miközben mindketten tetszettek egymásnak. Csak a lány nem lépett soha, mert "az nem az ő dolga". Végül nem is lett belőle semmi.

2018. okt. 23. 13:19
 7/12 A kérdező kommentje:

#4:

Volt már hogy nem kerestem két hétig, és rám írt hogy mivan velem, hogy hogy nem írok neki...

2018. okt. 23. 13:20
 8/12 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
56%
Egyértelműen igen. De csak a legeslegjobb hapsik esetén mernek úgymond "nyomulni". Minden más esetben hajtson, kezdeményezzen a csávó.
2018. okt. 23. 13:26
 9/12 peca1000 ***** válasza:

Barátzónában vagy.

Szex nincs, se más testi èrintés, csak lelki dolgok.

Ha meg akarod húzni, vesd fel neki.

Ha nem akarja, akkor közöld vele, hogy keresel egy lányt, aki le is fekszik veled, mert neked ez nem gyere be.

Vagy elhajt téged, vagy beadja a derekát, és inkább lefekszik veled, minthogy másé légy. Ez a ritkábbik eset, az előző a gyakoribb.

2018. okt. 23. 13:45
 10/12 he84 ***** válasza:
Én is nagyjából olyan vagyok, mint a 6-os válaszoló. Nő létemre, ha szimpi egy férfi, akkor igenis keresni fogom. Csak mert valaki nő, nem azt jelenti, hogy akor nem keresheti a másikat, ez butaság. És a szimpiség alatt nem csak azt lehet érteni, hogy na akkor több, kapcsolat és szex a cél, hanem lehet az sima szimpátia, meg hogy jól elvagyunk és barátság célja is. Én nálam legalábbis szokott ilyen lenni, amikor ilyenen belül vagyok.
2018. okt. 23. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!