Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit akar egy 18 éves lány egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akar egy 18 éves lány egy 28 éves férfitól?

Figyelt kérdés
2016. jún. 9. 15:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsolatot, pénzt, szexet, akármit. Erre nem lehet racioniális választ adni.
2016. jún. 9. 15:24
 2/11 A kérdező kommentje:
De engem zavar az a 10 év. Mit csináljak, hogy ne bántsam meg?
2016. jún. 9. 15:24
 3/11 Noren1989 ***** válasza:
52%

Megmondod neki esetleg az igazat?

Amúgy szerintem amit a korabeliektől nem kapna meg.

26/F

2016. jún. 9. 15:28
 4/11 anonim ***** válasza:
19%
Én 16 voltam amikor jártam egy 28 éves férfival, én szerelmes voltam. Különben jól tud müködni egy ilyen kapcsolat, de valószinű nálatok nem, mivel 28 éves létedre éretlen vagy.
2016. jún. 9. 15:33
 5/11 A kérdező kommentje:
Kösz 4-es a paraszt megnyilvánulásod.
2016. jún. 9. 15:35
 6/11 anonim válasza:
68%

OFF:

Aki 28 évesen egy 16 éves lánnyal szeretne együtt lenni azzal komoly gondok vannak.

ON:

Nyugodtan mond meg neki,hogy számodra sok a 10 év.Meg fogja érteni.

2016. jún. 9. 15:48
 7/11 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy téged zavar a korkülönbség. Hiába meséli el itt 5-10 ember hogy "ő biza 16 evesen járt 40 évessel és jól működött", mert az nem ti vagytok. Az hogy mást nem zavar, nem fog változtatni azon, hogy téged igen. És ha téged zavar, akkor a kapcsolatnak is befellegzett. Tehát nincs értelme így belevágni sem, mert tuti, hogy konfliktusok és szakítás lesz belőle. Nincs értelme így belegabalyodni érzelmileg, mert csak fájdalmat fog okozni mindkét félnek.
2016. jún. 9. 15:49
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
4-es! Mert a te 28 éves volt barátod aztán érett, felnőtt létére egy 16 éves gyerekkel foglakozott, ez aztán az érettség! Le a kalappal! Meg csak azt tudnám,hogy te honnan a fészkes fenéből tudod eldönteni a kérdezőről pár sor alapján,hogy éretlen. Ja nem kezd gyerekekkel, értem.
2016. jún. 9. 16:39
 9/11 anonim ***** válasza:

Az idősebb férfiak imponálóak tudnak lenni. Nem kizárt, hogy komolyan gondolná, és tényleg azt keresi, amit a korabeliek nem tudnak megadni neki. És most nem kifejezetten az anyagiakra gondolok, hanem az értelmi szintre.

Ettől függetlenül, ha zavar a 10 év korkülönbség (ami teljesen érthető), akkor egyszerűen mondd meg ezt neki. Kedves a közeledése, de te nem érzed úgy, hogy ez működhetne. Túl soknak érzed ezt a 10 év különbséget.

Ennyi. Nyilván nem fog neki jól esni, hiszen visszautasítod, ez sose jó senkinek. Viszont nem is gázolsz a lelkébe, korrekt vagy.

2016. jún. 9. 17:37
 10/11 anonim ***** válasza:
8-as, azért mert 28 éves létére itt kell megkérdeznie mit és hogyan tegyen. Természetes, ha zavarja a korkülönbség akkor ne menjen bele egy ilyen kapcsolatba, de akkor beszélje meg a lánnyal..és még nem is ezt kérdezte, hanem hogy mit akar a lány. Ezt pedig neki kellene azért tudnia.
2016. jún. 9. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!