Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit akar egy 20-25 éves nő a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akar egy 20-25 éves nő a 35-40-es férfitól?

Figyelt kérdés
Most komolyan a pénz meg az egzisztencia a mozgatórúgója az egésznek?

2016. ápr. 8. 20:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%

Most komolyan egy 25 éves érett felnőtt nő, aki dolgozik, képes önállóan megállni a saját lábán, az miért ne kezdhetne kapcsolatot egy 35 éves férfival komoly kapcsolat gyanánt?

Ennyire felszínesek, gyanakvóak és éretlenek lennének az emberek, hogy már mindenben csak a rosszat látják és azt feltételezik a másikról, hogy biztos, csak az anyagiakra hajtana?

2016. ápr. 8. 20:36
 2/12 anonim ***** válasza:
78%
El lehetne szakadni a közhelyektől, vannak akik rendes párkapcsolatban élnek, mint ahogy mi is. Olyan nehéz elhinni, hogy találkoztunk és megtetszettünk egymásnak minden hátsó szándék nélkül.
2016. ápr. 8. 20:39
 3/12 anonim ***** válasza:
78%

Miért lenne? Mondjuk a 20 meg a 25 éves nő közt gyakran elég nagy a különbség, pl. én és sok ismerősöm is rengeteget változott pont akkor (bár miért kéne mindenkinek ugyanígy...?), de alapvetően felnőtt, érett gondolkodású emberek, akik magukhoz hasonló felnőtt, érett férfiakat keresnek.

Mi a probléma?

2016. ápr. 8. 20:40
 4/12 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem egy 25 éves nő egy 35 éves férfi teljesen korrekt.

Általában egy 25 éves nő már elvégezte a sulikat és dolgozik is,

2016. ápr. 8. 21:21
 5/12 anonim ***** válasza:
30%

Persze hogy a pénz

bevett szokás hogy 18-25 éves egyetemista (általában lecsúszó, bulizós) lányok 30-40 éves sikeres férfiakat keresnek, pénztárcának, ill. papucsnak

2016. ápr. 8. 21:46
 6/12 A kérdező kommentje:

Pár kérdéssel alattam rengeteg nő válaszolta azt, ők bizonyám kimondottan csak a 35-40-es korosztályban vadásznak, annak ellenére, hogy ők 20-25 évesek.

Véleményem szerint a problémák:

1. 35-40-es férfinek időszerű lenne egy gyerek, feltéve ha szeretne, viszont 20-25 éves nőnek azt mondom gyerek, azt mondja ajtó, ablak vagy ugorj le a hídról. (hozzáteszem, megértem, hogy a nő ennyi idősen még korainak tartja)

2. Való életben hol vannak ezek a kapcsolódási pontok? Hol ismerkednek meg ezek a párok? Egy fél generáció választja el őket. Mert kb egyetmi tanár - diák viszony, vagy gyakornok - főnök viszonyt jelenthet sokszor, ami mondanom sem kell, nem a legszerencsésebb.

3. Mi jut a 20-30 éves férfiaknak???? Járjon vissza a gimibe, aztán meg csodálkozunk, h minden 16 éves agyon van lyukasztva? Ebben a korosztályban már 5 év korkülönbség is rengeteg, nem hogy annál több, ez pedig gátja a tartós párkapcsolatoknak.

2016. ápr. 8. 22:04
 7/12 anonim ***** válasza:
51%

Ha nem szeretne egyik fél se gyereket, nincs 1-es probléma.

A lehető legegyszerűbb helyen találkozhatnak ezek a párok pl. munkahelyen, és semmiféle alá-fölé rendelt viszont nem kell feltételezni két elsőre vadidegen között.

Ritka, de van akire mindkettő igaz.

Ha a 20-30 éves férfiak érett felnőttként gondolkodnának, akkor jutna nekik a saját korosztályukból pár.

2016. ápr. 8. 22:59
 8/12 A kérdező kommentje:

Magam is a 20-25 év közötti korosztályba tartozom, és sokszor azt kapom meg inkább, élj még ne, gondolkodj, élvezd az életet, etc. Egyszóval az éretlenebb gondolkodást várják el a korosztályom beli lányok.

2016. ápr. 8. 23:06
 9/12 Sunshinedoll ***** válasza:
35%
Én pl pénzt :D
2016. ápr. 9. 01:14
 10/12 anonim ***** válasza:
73%
Nem mindegy, hogy 20 éves vagy 25 körül van. Szerintem 25-től már komoly kapcsolatot akar, az alatt necces. 25 évesen egy nő miért ne akarna gyereket? Én 26 vagyok, eljátszom a gondolattal. Nekem egy 35 feletti férfiról nem az jut eszembe, hogy fú de sok pénze lehet, biztos van háza, tuti jó az ágyban. Nagyon sok 35-40 közötti kollégám van, akiket sokkal komolyan tudok venni, mint férfit, nem úgy, mint a húszas korosztályt. Meg mondjuk beszélgetni is tudsz velük, már nem bulizgatnak.stb Gyerekem apjának inkább egy 36, mint 26 évest tudok elképzelni.
2016. ápr. 9. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!