Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit akar egy 20-25 éves nő a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akar egy 20-25 éves nő a 35-40-es férfitól?

Figyelt kérdés
Most komolyan a pénz meg az egzisztencia a mozgatórúgója az egésznek?

2016. ápr. 8. 20:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"1. 35-40-es férfinek időszerű lenne egy gyerek, feltéve ha szeretne, viszont 20-25 éves nőnek azt mondom gyerek, azt mondja ajtó, ablak vagy ugorj le a hídról. (hozzáteszem, megértem, hogy a nő ennyi idősen még korainak tartja)

2. Való életben hol vannak ezek a kapcsolódási pontok? Hol ismerkednek meg ezek a párok? Egy fél generáció választja el őket. Mert kb egyetmi tanár - diák viszony, vagy gyakornok - főnök viszonyt jelenthet sokszor, ami mondanom sem kell, nem a legszerencsésebb.

3. Mi jut a 20-30 éves férfiaknak???? Járjon vissza a gimibe, aztán meg csodálkozunk, h minden 16 éves agyon van lyukasztva? Ebben a korosztályban már 5 év korkülönbség is rengeteg, nem hogy annál több, ez pedig gátja a tartós párkapcsolatoknak."

25 körül a legtöbb nő már kezd a családalapítás felé hajlani. Legalábbis a többség ilyenkor már azt a partnert keresi, akivel elképzelhető ez is. Igen, huszonévesen a harmincas pasimmal beszéltünk erről, de azért egy férfinál nem olyan nagy gond, ha még egy-két évet várnia kell a gyerekkel. Szeretjük egymást, megtaláljuk a kompromisszumot. Ha nem sikerül ebben megegyezésre jutni, akkor talán nem is lennénk összeillők.

Kedves a feltételezés, de kapaszkodj meg, mi pl. egy kávézóban találkoztunk, egy közös ismerősünk mutatott be egymásnak, és csak azt vettük észre, hogy képtelenek vagyunk abbahagyni a beszélgetést. Amúgy eleinte azt sem tudtam, hány éves, nem olyan könnyű megállapítani róla, és nem is érdekelt, onnantól fogva, hogy egy fiatal férfit láttam magam előtt és nem egy tatát. A sztereotípiákkal ellentétben nem a pénztárcája vonzott (ami rohadtul nem volt degeszre tömve, és azóta sincs, de ez tök mindegy, ketten megélünk kettőnk fizetéséből), hanem a humora, a szeme, az intelligencája, az izmos feneke (igen, hát az is :)), az izgalmas témái, amikről beszélgettünk, az, hogy sok közös pont volt a műveltségünkben, ismereteinkben, az eltérő pontokkal pedig prímán elmulattatjuk egymást azóta is (6 éve).

Ne aggódj, az életrevalóbbja azért megtalálja azt a huszonéves vagy akár esetenként idősebb hölgyet, akivel boldog lehet.

Én azt gondolom, két ember kapcsolata ígyis-úgyis nagyon bonyolult dolgoktól függ. Az összes többi barátom előtte (jó, mondjuk összesen volt három 18 és 25 éves korom közt) "hozzám illő korú" volt, vagyis max. 1-2 évvel idősebb nálam. Egyikkel nagyobb katasztrófa volt a kapcsolatom, mint a másikkal. Volt közte nárcisztikus félprofi sportoló, depressziós bántalmazó meg egy igazi férfihisztérika. De ez nem a korukkal függött össze, amelyiküket láttam azóta, pont ugyanolyanok, pedig mostmár ők is harmincasok. Szóval pusztán a véletlenen múlt, hogy hány éves az, akivel tökéletesen kiegészítjük egymást.

2016. ápr. 9. 21:53
 12/12 anonim ***** válasza:
Kérdezö mert még fiatal vagy gondolom azért.Egy felnőtt nő egy 20-25év közötti egy 30-40éves férfitól sokkal többet vàr el .Az jó ha te ne komolytalanul gondolkodsz de sztem tök hülyeség fiatalon elkötelezni magadat simàn meggondolhatod te is magadat .
2018. jan. 3. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!