Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit akar egy 23-éves fiú egy...

Mit akar egy 23-éves fiú egy 45-éves férfitól?

Figyelt kérdés

A férfi családos ember,-hasonló korú fiával nem túl j a kapcsolata,a fiatal embernek nincs barátnője és az illetővel a munkahelyen kollégák.

Munkaidőn kívül is többször eljön a férfihez beszélgetni,iszogatni,segíteni sokszor éjszakába nyúlóan.

A családban van két szép fiatal lány is,akikre viszont rá sem néz a fiú. (?)

2015. febr. 9. 06:23
 1/8 anonim ***** válasza:

Valószínűleg csak jóban vannak, azért nem néz a lányokra, mert tiszteli az idősebb munkatársát, annyira, hogy ne hajtson rá a lányaira.

Miért gondolod hogy egyből homoszexuális kapcsolat van köztük?

2015. febr. 9. 06:34
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem gondolok semmit,azért raktam fel a kérdést,hogy mások mit gondolnak? .
2015. febr. 9. 06:41
 3/8 anonim ***** válasza:
76%

"Mit akar egy 23-éves fiú egy 45-éves férfitól?"

Barátkozni?

2015. febr. 9. 07:24
 4/8 anonim ***** válasza:

Csak nem te vagy az egyik fiatal lány?

Egyébként pedig munkatársak és nyilván barátkoznak, nem olyan nagy rejtély ez.

2015. febr. 9. 08:36
 5/8 A kérdező kommentje:

(Igen, én vagyok a fiatalabb húg.De itt nem ez a lényeg!)

Apám kölyök kora óta durván bánik a bátyámmal,ezért a bátyám szorongó,magába forduló fiú lett,anyám hiába állt mellette nagy szüksége lett volna az apjára és volna ma is. Azt látom,hogy jött ez a kis barát,és apám rohan amikor telefonál,anyám arca szomorú lesz,és amikor a barát elmegy hajnalban,-apám a kanapén alszik.

Azt látom,hogy a bátyám meg van alázva-,hogy más fiút kedvel apánk "fia ként"-vagy fene tudja mért.

Egy húszon évesnek legyen hasonló korú barátja és ne családokba kavarjon bele! - Sajnos ezt apámnak kéne fel érnie.

2015. febr. 9. 09:16
 6/8 anonim ***** válasza:

Annyira bírom ezt a hozzáállást, hogy ha valaki emberileg normális valakivel, akkor egyből már nyíltan vagy burkoltan, de rosszat gondolnak róla.

Létezik egy olyan fogalom, hogy barátság. Miért olyan hihetetlen ez? Kedvelik egymást, mint embert, szeretik egymás társaságát, barátok. Nem kell túlgondolni, és miért ne lehetne ez elképzelhető?

Annak meg, hogy a lányaira nem hajt rá, ezer oka lehet. Lehet, szimplán csak nem jön be neki. (Attól, mert szerinted szépek, nem biztos, hogy más szerint is azok, tovább a külső nem minden.) Vagy lehet, hogy ő másba szerelmes.

Mellesleg 23 évesen az inkább már férfi, mint fiú.

2015. febr. 9. 09:41
 7/8 anonim ***** válasza:
56%

Sajnálom, hogy bátyádnak és nektek ilyen, rossz, de:

"Egy húszon évesnek legyen hasonló korú barátja és ne családokba kavarjon bele!"

Miért is? Hol van az előírva, hogy az ember csak vele egyező korúakkal barátkozhat? Ez egyszerűen ostobaság. Pont a barátság az, amiben baromira nem számít a kor.

Az meg, hogy apád családapaként megbukott, az nem a barát hibája.

2015. febr. 9. 09:44
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez nem csak nálatok van így, az én faterom is ki nem állhatja a nagyobbik gyerekét, mindenki mással jól el tud beszélgetni, még én sem beszélek vele nagyon.

Valószínű szégyenlős azért nem néz rájuk, de tapasztalatom, hogy ha rájuk is nézne, inkább nem örülnének neki ha méregetné.

2015. febr. 9. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!