Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kész kabaré. Szerinretek mit akar?
Előzmény: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
A fejlemények azóta: amikor legközelebb találkoztunk társaságban kb hozzám sem szólt és féltékeny megjegyzéseket tett egy közös barátunkra akivel sosem volt semmi köztünk. Az az utáni találkozón mintha mi sem történt volna nagyon aranyos volt odafigyelt, kedves volt és figyelmes. Majd kiderült még aznap, hogy egy lánnyal megy randzizni azon a héten. Gondoltam oké. Akkor továbblépett ez ennyi volt. Ezek után matcheltünk tinderen. Küldött evy kacsintós gif-et, én visszaküldtem neki egyet. Majd mint kiderült később unmatchelt. És elvileg nem lett semmi a randijából azzal a lánnyal. De egyébként nem nagyon beszélünk és az egyetem kezdés óta nem is volt ilyen nagyobb csoportos találka. A következő ami lesz arra meg elvileg nem jön. Egyébként én kicsit úgy érzem mintha kívülről figyelném az eseményeket, és lassan csak röhögni tudok, hogy most mi van. Gondoltam megosztom veletek is hátha rossz napotok van. Meg amúgy lehet mindenfélét véleményezni, hovy mit gondoltok.
A srác abszolút felejtős. Vagy még ő maga sem tudja, hogy mit akar vagy csak hintáztat. Egyik sem bíztató előjel.
Keress valaki olyat, akivel nem úgy lehet csak kommunikálni, mint egy tudathasadásos 14 évessel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!