Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon csak tetszem neki, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon csak tetszem neki, vagy akar is valamit?

Figyelt kérdés

Nemrég kezdtem el dolgozni a jelenlegi munkahelyemen, 1-2 hónap után pedig észrevettem, hogy az egyik srác nagyon sokszor néz engem. Onnantól kezdve én is jobban odafigyeltem rá, hiszen elég helyes srácról beszélünk. Minden egyes alkalommal mikor eljött mellettem, vagy csak rálátásunk volt egymásra összeakadt a pillantásunk. Egyszerűen hihetetlen érzés volt, annyira izgalmas. Én visszafogottabb típus vagyok, és ha valaki tetszik, akkor elég nehezen veszem rá magam arra is, hogy beszélgessek vele. Ő viszont egy elég érdekes figura. Miután megtetszett kicsit kutakodtam utána neten, és kiderült, hogy belső tulajdonságokra is ő az álompasi számomra. Egy nagy utazó, imád motorozni, hihetetlenül intelligens és pont azokat a dolgokat szereti, amiket én is.

Több hónap után nagynehezen sikerült megismerkedni, és közösen a többiekkel együtt mentünk el ebédelni, ami tök jól sikerült, mellém ült, rengeteget kérdezett tőlem, úgy éreztem, hogy egész jól alakult az "első találkozás". Viszont furcsa, mert mióta megismerkedtünk szinte egyszer sem bámult engem lopva, és ilyen kevés kontaktunk még sosem volt. (Igaz, hogy most nagyon lázasan dolgoznak, de akkor is fura.) Igaz csak pár nap telt el a nagy megismerkedés után, de eléggé rosszul érint. Reménykedtem benne, hogy innentől beindulnak majd köztünk a dolgok. Amikor beszélgettünk és a szemébe néztem, én éreztem valamit és olyan volt mintha ő is érezné, de az is lehet, hogy belsőre nem voltam neki megnyerő az ismerkedés után... Vagy lehet, hogy van barátnője. Ti mit gondoltok?

2018. szept. 4. 21:30
 1/1 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy miután beszélgetett veled, már nem akar tőled semmit, másképp szerintem már megszólított volna azóta, elvégre már beszéltetek, szóval... Igazán mondhatna valamit, hogyha bejöttél neki, mint nő.

Várj még pár napig, hátha lesz valami, de ha nem, akkor szerintem felejtsd el

2018. szept. 4. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!