Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek arról, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, ha ismerkedtek valakivel, írtok neki és csak 5-6 óra múlva válaszol?

Figyelt kérdés
2019. márc. 4. 21:04
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
73%
Az,hogy annyira nem érdekled,hogy válaszoljon.Vagy azt,hogy nagyon is érdekled,de épp dolgozik vagy tanul,és inkább akkot válaszol,amikor tud Rád koncentrálni.Nem kell ebből ekkora ügeyt csinálni.
2019. márc. 5. 04:44
 22/29 anonim ***** válasza:
40%
Tapasztalataim alapján az a véleményem, hogy tojik az egészre magasról és kicsit sem érdekled. Nekem az ilyen több hetente meg fél naponta írunk rá a másikra vagy válaszolunk neki vissza című sztorikbol jó még nem sült ki. Ha a munkám vagy más miatt elfoglalt vagyok, akkor azért írok annyit, hogy bocsi, de mostanában nem nagyon leszek, mert dolgom van.
2019. márc. 5. 06:50
 23/29 anonim ***** válasza:
53%

#8 vagyok - szerintem pont leírtam, hogy nem munkaidőben várom az azonnali reakciókat.

Viszont aki nem "netőrült", meg "nem lógok folyton a telefonomon", az miért online akar ismerkedni? Az menjen el élőben beszélgessen, találkozzanak és ennyi. Aki a neten ismerkedik, attól hadd várjam már el, hogy megtisztel a teljes figyelmével. Ha valamikor nem ér rá, az egy dolog, szóljon, de ha mondjuk ír nekem egy üzenetet, én 2 percre rá válaszoltam is már, és utána csak 5-6 óra múlva kapok reakciót, akkor nehogy már én érezzem magam rosszul, mert "biztos dolga volt". Ha 2 perccel azelőtt nem volt dolga, akkor most is ráér egy annyit leírni, hogy "bocsi, vendégeim vannak, holnap reagálok" vagy valami, ez semennyi ideig se tart.

2019. márc. 5. 07:35
 24/29 anonim ***** válasza:
57%

#23 Ti halál komolyan a telefonon élitek az életeteket? Én főbe lőném magam ilyen ragacs pasiktól. Egyfelől azért ismerkednek sokan neten, mert élőben azonos neműek között dolgoznak, a baráti társaságban nincsenek szinglik stb.

De attól még szükségem van én-időre este, munka után. Eszem, elmosogatok, lenyomok egy óra edzést, zuhanyzok, szőrtelenítek, olvasok. Beszélünk pár szót a barátnőmmel, vagy a családtagjaimmal is, bár nem minden nap. 5-6 óránként egy üzenet éppen elég.

Néha, ha van egy adott téma és időnk is van, lehet pár órán át intenzíven beszélgetni, de az a bajom ezzel a telefonos őrülettel, hogy a hétköznapi életben sem beszélgetnék vele állandóan, megállás nélkül, akkor telefonon miért tegyem, és mi a fenéről beszélgessek vele? Túlságosan mély témákat személyesen jó intézni. Ezért olyan rövidek a mai kapcsolatok, mert felpörgetitek ezzel az állandó telefonon lógással. Napi egyszer max kétszer elég beszélni ha nem találkoztok.

2019. márc. 5. 08:30
 25/29 anonim ***** válasza:
62%

#24 Totálisan igazad van! Én távkapcsolatban élek, van olyan nap, hogy szinte megállás nélkül beszélünk, mert mindketten ráérünk, máskor meg van, hogy egész nap csak pár sorra telik. Vagy mert túl elfoglaltak vagyunk, vagy egyszerűen nincs kedvünk csetelni. Nem kell ragacsnak meg kontrollmániásnak lenni, én is megőrülnék, ha valaki elkezdene akadékoskodni, mert nem írok azonnal vissza.

Persze az más téma, ha valaki szinte mindig csak ilyen ritkán ír csak vissza, még a szabadnapjain is(bár a szabadnapjain meg inkább veled akarjon lenni, ha már érdekled, nem pedig csak csetelgetni). Olyan esetben elég egyértelmű, hogy leszar.

2019. márc. 5. 08:45
 26/29 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem sokan nem értik az ilyet, mennyiségre mennek minőség helyett. Barátoknak, tesóknak lehet napokkal később válaszolni, vagy egyszavasakat írni, tudják, hogy nem gonosz vagy. Ezért lehetek elérhető. Vagy mert épp cikkeket olvasok a face-en, hogy kieresszem a napi gőzt, hogy tudjak normálisan funkcionálni és reagálni. Nekem nem normális ez az "ahogy szabadidőd van, azonnal reagálj" hozzáállás. Mindenkinek kell az én idő, a lazulás.

Én meg spec olyan vagyok, hogy a várakozás felvillanyoz, a karácsonyban is a készülődés a kedvencem. Szeretem magam nyugiba helyezni, fejben megkomponálni a levelet. Persze nyershúsos kézzel meg seggtörlések közt is dobhatok egy lol-t, de nekem ez nem minőség, ez ragacskodás.

2019. márc. 5. 10:09
 27/29 anonim ***** válasza:
15-ös: nem mindenkinek van okostelefonja, de tudtommal ott se kötelező úgy beállítani, hogy pittyegjen minden e-mail és Fb és stb. üzenetnél. Meg is őrülnék. Szándékosan nem használok okostelefont, pedig a munkahelyemen kaptam. Akinek sürgős, az hívjon fel, aki meg e-mailt ír, az számoljon azzal, hogy nem biztos, hogy 2 percen belül elolvasom és válaszolok. Egyszer valaki Fb üzenetet írt 8:00-kor, aztán 11:00-kor lecseszett, hogy milyen nehéz engem elérni. Kb. 13 h-kor néztem fel Fb-ra és megmondtam neki, hogy nem lógok egész nap Fb-on.
2019. márc. 5. 12:24
 28/29 anonim ***** válasza:

"Az ilyen nem ért rád, dolga volt stb magyarázkodással magatokat álltatjátok.

Ha valakit érdekelsz az kb azt lesi hogy mikor írsz, nem hogy még 5-6 órát várasson a válasszal.. ez tapasztalat."

Persze, műtét közben, tárgyalás közben, bonyolult számítások végzése kozben, tetőfedés kozben...

Nem mindenki tingli tangli munkát végez.

Azonnal ropulne, aki azon hisztizik, miért nem azonnal valaszplok.

2019. márc. 5. 12:44
 29/29 anonim ***** válasza:
Azzal egyetértek, hiába nincs okostelefonom, amikor olyan pasival kezdtünk Fb-on kommunikálni, akibe szerelmes voltam, kb. éjjel-nappal nyitva volt a gépemen a Fb. De akkor is volt olyan időszak, amikor nem tudtam gép előtt lenni. Volt, hogy alig vártam, hogy írjon, nem akkor írt, amikor számítottam rá, meg jelezte is, hogy aznap nem ér rá a találkozóra, erre írt 11 h-kor Fb-on, hogy mégis ráér, de én már feladtam aznapra őt, meg azt hittem, kezd kihátrálni, ezért nem nézegettem, aztán 2 óra múlva jött az sms. Aznap tutira fel se mentem volna miatta a gépre. Meg ez a minden percben nézegetem csak az elején van.
2019. márc. 5. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!