Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek arról, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, ha ismerkedtek valakivel, írtok neki és csak 5-6 óra múlva válaszol?

Figyelt kérdés
2019. márc. 4. 21:04
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
57%
Nem is várom el, hogy azonnal ugorjon és válaszoljon.És sem érek rá folyton a válaszát lesni.Hagyjuk egymást kicsit élni is.
2019. márc. 4. 21:24
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy tök gyorsan válaszolt.
2019. márc. 4. 21:46
 13/29 anonim ***** válasza:
41%
Jaj, ilyenen max tinik akadnak ki. Én így felnőttként már inkább a falra mászok a csetelgetéstől. Érdeklem? Akkor találkozzunk, amikor csak lehet. Ennyi.
2019. márc. 4. 21:56
 14/29 anonim ***** válasza:
Megöl mindent ez az állandó kapcsolattartás.
2019. márc. 4. 22:02
 15/29 anonim ***** válasza:
32%

Úgy látszik a válaszolók nagy része életében nem volt még lekoptatva.

Ha neked ismerkedéskor 5-6 órán keresztül nem válaszol valaki (főleg úgy hogy végig online), az azért van mert leszar téged magasról..

Mindenkinek ott van a telefon a keze ügyében állandóan..

Jobb ha nem foglalkozol vele.

2019. márc. 4. 22:05
 16/29 anonim ***** válasza:
26%

Az ilyen nem ért rád, dolga volt stb magyarázkodással magatokat álltatjátok.

Ha valakit érdekelsz az kb azt lesi hogy mikor írsz, nem hogy még 5-6 órát várasson a válasszal.. ez tapasztalat.

2019. márc. 4. 22:11
 17/29 anonim ***** válasza:
61%
#15 Ha mondjuk épp szabadnapja, nem csinál semmit és online van, akkor tényleg leszar. De ha dolgozik, programja van vagy ilyesmi, akkor teljesen oké a dolog. Pl barátom 1 hetet Portugáliában volt a barátaival, volt olyan nap, mikor összvissz pár sort váltottunk. És? Nem azért ment oda, hogy csetelgessen. Egy elviselhetetlen hisztis pcsának érezném magam, ha ilyenen kiakadtam volna.
2019. márc. 4. 22:13
 18/29 anonim ***** válasza:
58%
15 és 16: nem mindenkinek van internet a telefonján, és nem mindenki lóg rajta állandóan.én is pl. most úgy voltam, hogy este hétkor végeztem a munkahelyen, előtte ebédszünetben néztem meg a telefont (messenger, viber, e-mail) utoljára. Most. Egy órán keresztül utaztam, utána másfél órát vendégségben voltam. Most vagyok itthon, tisztálkodás után, alvás előtt, ebéd óta most néztem meg először mindent. Nincs internet a telefonomon (direkt), és szeretem offline élni az életem.
2019. márc. 4. 22:26
 19/29 anonim ***** válasza:
17# szélsőséges példát hozol fel, én általánosságban beszéltem, ha látod h nem volt elérhető akkor ok, de sajnos általában nem ez a helyzet
2019. márc. 4. 22:30
 20/29 anonim ***** válasza:
Akkor ér rá, nem mindenki netőrült.
2019. márc. 4. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!