Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha ismerkedtek valakivel, írtok neki és csak 5-6 óra múlva válaszol?
Nem szeretem ezt az "add uram, de azonnal" mentalitást, amit felvettünk mióta van internet meg mindenféle olyan oldal és alkalmazás, aminek hála 0-24-ben elérhetőnek kell lennünk. Nálam volt már olyan, nem is egy, aki azzal húzta ki a gyufát, hogy megsértődött, mert nem tudtam nekik azonnal visszaírni. Bármi dolga lehet az embernek, vagy egyszerűen csak nincs kedve beszélgetni, ezeket nem szabad személyes sértésnek venni vagy túlreagálni. Azt úgyis észre lehet venni, ha valakivel nem megy a beszélgetés.
Menjen, csinálja a dolgát, esetleg szóljon, ha sokáig nem lesz elérhető (1-2 nap vagy több), de szerintem ezen nem célszerű fennakadni.
Én nem vagyok ilyen laza, mint a többi válaszoló, én bevallom, engem nagyon zavarna. Ha ismerkedek valakivel, akkor arra rászánom az időm én is, ezt várom el fordítva is. Nyilván a nagyon mélyen szántó beszélgetéseket nem munkaidőben kell megejteni, ezt persze elfogadom, de ha mondjuk tudom, hogy szabad az estéje, mert ő maga mondta, hogy nincs semmi dolga, akkor azért értékelném, ha komolyan venné az ismerkedést és az a bizonyos szabad este alatt egy relatíve értelmes kommunikációt le tudnánk folytatni, emberi időben. Én nem vagyok híve az ilyen levelezgetésnek, ahol több óra/nap/hét telik el két üzenetváltás között.
Volt egyébként ilyen kapcsolatom, ahol csak élőben lehetett normálisan kommunikálni a másikkal, és ez nekem úgy, hogy hetente legfeljebb kétszer találkoztunk, kevés volt. Nem azért, mert annyira mindig a másik hátsójában akarok lenni, de azért ha már beszélgetünk, ismerkedünk, akkor már hadd férjen bele egy fél-egy óra teljes egészében az időnkből, amit a másikra áldozunk, feltéve, hogy komolyan gondoljuk a dolgot.
"akkor már hadd férjen bele egy fél-egy óra teljes egészében az időnkből,"
Csak nem napközben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!