Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért akarnak a férfiak első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarnak a férfiak első randin sétálni? Ettől csak nekem megy el a kedvem?

Figyelt kérdés

Hozzáteszem 30 felettiekről van szó, én is akörül vagyok, társkeresőkön ismerkedem.

Számomra ez teljesen kiábrándító, mikor egy kellemes beszélgetés közben rátérünk az első randira, és a legtöbben ezzel állnak elő hogy sétáljunk.

Ez azt közvetíti hogy az illetőnek semmi fantáziája, és még a saját kávéja árát sem hajlandó kifizetni, ezért akar sétálni.

Hogy néz ez ki? Én elmegyek autóval a "sétahelyszínre" ő eljön gyalog,(általában azok akarnak sétálgatni céltalanul, akiknek nincs autójuk) és akkor bemutatkozunk, majd megkezdjük a sétálást? Ebben mi a jó? Fúj a szél, hideg van, vagy épp izzasztó meleg, beszélgetni sem lehet úgy hogy látnánk egymás arcát, és kerülgetni kell a többi járókelőt, ha más terepre megyünk akkor meg a bukkanókra, fák gyökereire fígyelni. Ez szerintem nem első randis program, majd ha összejöttünk és már nincsenek gátlások, nem érdekel ha szétfújta a hajam a szél, vagy leizzadtam nyáron, akkor kellemes lehet sétálni, sőt én túrázni is szeretek.

Nem arról van szó hogy kényes vagy lusta lennék, nem vagyok egy szoknyás-magassarkús típus, mégis ezt annyira degradálónak érzem, hogy a férfi annyiba néz hogy elvisz megsétáltatni.

Úgy gondolom előbb üljünk be egy üdítőre, ahol látjuk egymást szemtől-szemben, zavaró tényezők nélkül beszélgessünk, és ha minden jól alakul utánna már csinálhatunk bármi szabadtéri programot legközelebb.

Mondhatjátok hogyha nem tetszik, ajánljak én programot az első randira, de miután ezzel indít a férfi hogy "lenne kedved elmenni séltálni xy napon?" így már kellemetlen azt mondani hogy inkább csináljuk ezt vagy azt, miután ő már eldöntötte hogy ez a program fér bele neki és kész.

Legalább tenné fel a kérdést, hogy mihez lenne kedvem, és megbeszélnénk, de így..

Sajnos nagyon sokan ezt csinálják, nem egyszeri eset volt.

2019. márc. 1. 16:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
24%

Ha az a teljes program, hogy a város utcáin sétáltok és slussz, az tényleg unalmas szerintem is, de mondjuk egy állatkerti sétáról már egészen más a véleményem.

Első randin illem szerint a férfi fizet, épp ezért nem feltétlen fair egy nőtől, hogy elvárja, hogy fizetős programra menjenek. Könnyen beszél az, akinek nem fáj semmibe. Én nem szoktam randin spórolni, de ha úgy érzem, hogy ezt el is várják tőlem, akkor az volt az utolsó randi.

2019. márc. 1. 18:25
 12/20 marcipántea ***** válasza:
100%

Nekem ideálisnak tűnik, amennyiben nem x óra sétáról van szó, hanem séta egy ideig, aztán leülni egy padra, vagy beülni valahova. Sokkal többre tartom, mint mondjuk egy mozit vagy vacsorát, az előbbinél abszolút nem a másikra figyelsz (vagy ha igen, akkor mi értelme), a másiknál meg szerintem elég sokan feszélyezve érzik magukat. Beülni valahova is ideális, de szerintem jobban lenyugtat egy séta, ha első randi miatt izgul valaki esetleg.

Egyébként: ha azt mondja a másik, hogy menjünk sétálni, de te inkább beülnél valahova... akkor mondani kell. Hogy figyelj, mit szólnál inkább ehhez, aztán a kapott választól függően innen már lehet valamit alakítani. Nem tudhatja, hogy mit szeretnél, ha nem mondod neki.

2019. márc. 1. 18:33
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem első randin a bemelegítő fél órás séta szép helyen nem ciki és utána lehet menni bárhova. Viszont első randin ne legyen fukar a srác és ne mutassa hogy egy forintot se akar szánni a nőre, mert ez azt mutatja hogy felméri a terepet és ha úgy gondolja nincs tovább akkor egy kávé árát is sajnálja a nőre.
2019. márc. 1. 18:47
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

És nem is mész el az ilyen randikra?

Tapasztalataim alapján a "sétáljunk" soha nem csak sétálás. Minden ilyen randimon mászkáltunk egy kicsit és közben megbeszéltük hova üljünk be, kerestünk egy szimpatikus kis helyet vagy vettünk egy fagyit és leültünk egy padra.

Nekem semmi bajom az ilyen randikkal.

2019. márc. 1. 19:03
 15/20 peca1000 ***** válasza:
100%

Èn anno megkérdeztem: sétáljunk egyet, vagy üljünk be valahova?

Ha az időjárás rossz, akkor felvetem, hogy üljünk be valahova.

2019. márc. 1. 19:24
 16/20 anonim ***** válasza:
44%
Én kifejezetten szeretem az ilyen randikat. Én az üljünk azt nézzük egymást féle randiktól viszolygok. A séta sose unalmas bár én amúgy is nagyon szeretek csak úgy járkálni a városban ha van hozzá társaság. Lehet közben beszélgetni sok esetben maga a hely vagy amit látsz ad témát nem kell feszengni lehet ökörködni ( én az a típus vagyok aki szereti a poénokat spontán ötleteket és bármit ami jó kedvre derít legyen az akár gyerekes is) lehet jókat nevetni aztán le lehet kicsit ülni fagyizni vagy bármi. Ha szétfújja a hajam a szél had tegye lát még ennél rosszabb formában is ha összejövünk. Mondjuk eleve nem szoktam kiöltözni. A természetességet szeretem amit egy annyira formális helyzet mint a szépen felöltözve üljünk egy kávé fölött és (muszájból) beszélgessünk szerintem megöl. Inkább interjú mint baráti csevegés az ilyesmi. Nekem az se fáj ha a nagy sétálgatás vége pl egy meki. Sokkal oldottabb mint egy menő cukrászda és elbacni ott is lehet ugyanannyi pénzt.
2019. márc. 1. 19:25
 17/20 anonim ***** válasza:

Mi teaházban kezdtük, aztán séta, beültünk egy sörre, séta. Majdnem öt órát sétáltunk, de én szeretek sétálni.

Két emberrel találkoztam netes társkeresőről. Ő volt a második.

2019. márc. 1. 22:33
 18/20 anonim ***** válasza:
51%
Hahaha, végre valaki! Ezt én is tapasztaltam már, nem 1x, nem 2x, nekem is totál elvette a kedvem a randitól, sőt magától a férfitől is...
2019. márc. 5. 10:03
 19/20 anonim ***** válasza:
Egyetlen egyszer volt sétálós randim, alig vártam, hogy vége legyen. Éni is a beülős-beszélgetős találkák híve vagyok. Illetve egyszer volt egy sikeres sétálós randim, de ott már ismertük egymást, úgy kezdtünk el randizni.
2019. márc. 5. 15:20
 20/20 anonim ***** válasza:

Szerintem hívjon el saját költségén Hawaiira nem? Az sokkal izgalmasabb mint a sétalás...

Az ilyeneknek semmi se jó.

2019. okt. 28. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!