Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért gondolják azt egyes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják azt egyes férfiak, hogy a nők első találkozáskor, egy kis beszélgetés után nyomban ágyba is akarnak velük bújni?

Figyelt kérdés
2016. okt. 2. 03:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Mert vannak nok, akik tenyleg agyba akarnak veluk bujni.
2016. okt. 2. 03:56
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
A férfiak jól tudják, hogy nem fog minden nő elsőre ágyba bújni velük, de egy próbát mindenképpen megér, mert van olyan nő, aki viszont igen. Kár lenne azt kihagyni...
2016. okt. 2. 07:27
 3/18 anonim ***** válasza:
15%

Hát elég hülyén jött volna ki, ha 30 éves fejjel ég tudja meddig váratom -mostmár- élettársamat.Első randin ebédeltünk, sétáltunk, mondtam neki milyen régóta vágyom x helyre.Másnap írt egy SMS-t:"Lefoglaltam jövő hétre a házat"

Igenis sok nő nem vár a világ végezetéig, minek?A szex nagyon fontos, derüljön ki már az elején, hogy jó-e együtt.Felnőttkorban már így szokták.Nyilván máshogy van a "gyerekeknél", ott még szeret a leányzó hetekig tiszteletköröket futni.

2016. okt. 2. 07:41
 4/18 anonim ***** válasza:
69%
Mert a legtöbb nő tényleg nyomban ágyba akar bújni, ha jól néz ki a férfi.
2016. okt. 2. 07:48
 5/18 anonim ***** válasza:
14%
Miért gondolják azt egyes nők, hogy első találkozás után ágyba akarnak velük bújni a férfiak? Egyből otthagynám ahogy erre fény derülne, hiszen olyan dologról tett tanúbizonyságot ami nálam nem elfogadható.
2016. okt. 2. 08:08
 6/18 anonim ***** válasza:
15%
#5 Mi nem elfogadható neked, a szex?Apáca vagy vagy mi?
2016. okt. 2. 08:18
 7/18 anonim ***** válasza:
Mert titokban azt hisszuk, hogy a gondolatainkkal iranyitani tudjuk oket. :P
2016. okt. 2. 08:19
 8/18 anonim ***** válasza:

Ezen, nincs értelme rágódni. Minden ember más, más értékrendekkel. Találkoztam nővel, aki kijelentette, csak is a harmadik találkozásnál. Nála ezt diktálja a lelkiismeret. Na és olyannal is, találkoztam, aki első találkozásnál, jobban akarta mint én.

Első talinál egy egyértelmű, de gyenge célzás rá. Onnantól, eldönti a nő, igen, vagy nem. Erőltetés nincs.

2016. okt. 2. 08:25
 9/18 anonim ***** válasza:
Ha egy férfi nem próbálkozik be az első randin, vagy nem hozza fel legalább a szexet, akkor repül a barátzónába.
2016. okt. 2. 08:27
 10/18 A kérdező kommentje:
Én nem feltétlenül randiról beszélek, hanem egyáltalán első találkozásról. Útitársak a vonaton, új szomszédok stb.
2016. okt. 2. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!