Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért gondolják azt egyes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják azt egyes férfiak, hogy a nők első találkozáskor, egy kis beszélgetés után nyomban ágyba is akarnak velük bújni?

Figyelt kérdés
2016. okt. 2. 03:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Az esetben erős szexuális vonzalom.
2016. okt. 2. 09:12
 12/18 anonim ***** válasza:
20%
Azt nem tudom miért értéktelen a válaszom, miszerint nem váratom a másikat a szexszel?Felnőttként mi a bánatnak?A lepontozás önmagában nem zavar, csak nem értem, egyesek miért nem tartják fontosnak azt, hogy mennyire fontos a szex, az hogy passzoljon két ember.Nekem egyáltalán nem volt soha mindegy, mekkora a szerszám.Ha bájcsevegünk hetekig, és utána derül ki, hogy semmi sincs Észak és Dél között, akkor mi a jó bánathoz kezdjek?Ha az derül ki, hogy béna az ágyban, akkor megint mi van?Érzékeny búcsút veszünk, a nagy semmi miatt vacsorázgattam vele, a semmiért randiztunk?Derüljön ki az elején, hogy a szex is jó-e.Nyilván csak akkor van úgyis második randi, ha az elsőn a kommunikáció jó volt, tehát én nő létemre mondom, hogy sosem futkostam fölösleges köröket.
2016. okt. 2. 09:20
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Úgy vannak talán vele, hogy nem biztos, de egy próbát megért. Ha igen, akkor jó, ha nem, akkor így jártak. De legalább megpróbálták.

Nekem több első randim is végződött szex-szel, de azok nem első találkozások voltak, előtte is ismertem már az illetőt. Szóval a vonzalom nálam nem olyan gyorsan jön, de azért húzni egymást felesleges dolognak tartom.

2016. okt. 2. 09:58
 14/18 anonim ***** válasza:
Végre valaki aki hasonlóan látja ezt a dolgot mint én...Köszi #13-as.
2016. okt. 2. 10:00
 15/18 anonim ***** válasza:
Mert gyökerek. De te is az vagy, ha befekszel melléjük.
2016. okt. 2. 11:30
 16/18 Noblesse Oblige ***** válasza:
Nem tudom, az én párom nem gondolta ezt, hónapok el sétálgattunk, vonatoztunk, a'la barátilag, mire rájöttünk, egymásba szerettünk...
2016. okt. 2. 12:29
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem gondolják. Viszont ha többre úgyse kellene nekik az adott nő, akkor egy próbát megér a dolog. Ha összejön, akkor király, ha nem jön össze, akkor se vesztettek semmit.

És a nagy számok törvénye szerint minél többet próbálkoznak, annál valószínűbb, hogy néha összejön.

2016. okt. 2. 12:41
 18/18 anonim ***** válasza:
Mert egyes férfiak (az igazán jól kinéző férfiak) megszokták, hogya nők VALÓBAN azonnal le akarnak feküdni velük.
2016. okt. 2. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!