Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak a férfiak első randin sétálni? Ettől csak nekem megy el a kedvem?
Hozzáteszem 30 felettiekről van szó, én is akörül vagyok, társkeresőkön ismerkedem.
Számomra ez teljesen kiábrándító, mikor egy kellemes beszélgetés közben rátérünk az első randira, és a legtöbben ezzel állnak elő hogy sétáljunk.
Ez azt közvetíti hogy az illetőnek semmi fantáziája, és még a saját kávéja árát sem hajlandó kifizetni, ezért akar sétálni.
Hogy néz ez ki? Én elmegyek autóval a "sétahelyszínre" ő eljön gyalog,(általában azok akarnak sétálgatni céltalanul, akiknek nincs autójuk) és akkor bemutatkozunk, majd megkezdjük a sétálást? Ebben mi a jó? Fúj a szél, hideg van, vagy épp izzasztó meleg, beszélgetni sem lehet úgy hogy látnánk egymás arcát, és kerülgetni kell a többi járókelőt, ha más terepre megyünk akkor meg a bukkanókra, fák gyökereire fígyelni. Ez szerintem nem első randis program, majd ha összejöttünk és már nincsenek gátlások, nem érdekel ha szétfújta a hajam a szél, vagy leizzadtam nyáron, akkor kellemes lehet sétálni, sőt én túrázni is szeretek.
Nem arról van szó hogy kényes vagy lusta lennék, nem vagyok egy szoknyás-magassarkús típus, mégis ezt annyira degradálónak érzem, hogy a férfi annyiba néz hogy elvisz megsétáltatni.
Úgy gondolom előbb üljünk be egy üdítőre, ahol látjuk egymást szemtől-szemben, zavaró tényezők nélkül beszélgessünk, és ha minden jól alakul utánna már csinálhatunk bármi szabadtéri programot legközelebb.
Mondhatjátok hogyha nem tetszik, ajánljak én programot az első randira, de miután ezzel indít a férfi hogy "lenne kedved elmenni séltálni xy napon?" így már kellemetlen azt mondani hogy inkább csináljuk ezt vagy azt, miután ő már eldöntötte hogy ez a program fér bele neki és kész.
Legalább tenné fel a kérdést, hogy mihez lenne kedvem, és megbeszélnénk, de így..
Sajnos nagyon sokan ezt csinálják, nem egyszeri eset volt.
Nő vagyok, és kicsit mosolyogtam mert az első randin lassan 4,5 éve mi is sétáltunk a párommal egy parkban, de nekem bejött :-)
Na nem több órán át, csak ott volt a tali, aztan ugy fél órát sétáltunk elmentünk a kocsimig (neki nincs, nem vezethetett betegség miatt), aztan x órat a kocsiban dumáltunk meg zenét hallgattunk. Nem melleskeg a legszebb randiemlékem, én nem skartam volna beülni sehova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!