Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak játszik velem? Mi tegyek?
Figyelt kérdés
16 éves biszex lány vagyok. Van 1 lány az osztályomban, aki nagyon bejön. Padtársak vagyunk szal elég jól kijövünk egymással. Ő még nem tudja, hogy a lányokhoz is vonzódom. Néha órán megsimítja a combom vagy a karom, a múltkor meg az arcom. Ő heteronak vallja magát. Most csak játszik velem vagy komolyan gondolja ezeket? Mit tegyek? Mondjam el neki, h mit érzek?2008. nov. 9. 08:09
1/3 anonim válasza:
Minden nő bi, csak a legtöbb jobban szereti a pasikat. Szóval csak nyugodtan, max nem ajánlatos szerelembe esned.
2/3 Srapnel válasza:
A ti korotokban ez már divat... Nem láttál még kézenfogva sétáló, vagy a diszkóban poénból smároló lányokat?
3/3 anonim válasza:
Szia, én is biszex vagyok bár tőled kicsit idősebb :)
Szerintem a barátnőd csak ilyen típus, nem biszexuális. Ne csinálj semmit, mert könnyen lehet, hogy az egész osztály erről fog beszélni és baromi kínos lesz. A barátnőd pedig nem fog tudni mit kezdeni a helyzettel és rámegy a barátságotok.
Emlékszem amikor középsuliban bele voltam esve a legjobb barátnőmbe. És egyszer eljött hozzám én meg meg akartam csókolni :DD egyértelmű jeleket adott és olyan jól elvoltunk. És már hetek óta akartam.
Aztán jó nagyot kellett koppannom, mert ő elképzelni sem tudta és sikítófrászt kapott amikor szembesült a helyzettel :D szegény :) azóta is nehéz elfogadnom, de ő csak szimplán barátként szeretett. Szörnyű volt utána, inkább ne csináltam volna semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!