Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előny vagy hátrány ha a fiú vékony testalkatú?
Figyelt kérdés
2010. júl. 1. 10:34
41/71 A kérdező kommentje:
Szerintetek kíváncsi vagyok rátok? LOL
2010. júl. 1. 11:40
42/71 A kérdező kommentje:
Mármint azokra a hozzászólásokra hogy ilyen meg olyan az végzettségem... mintha érdekelne titeket... Mert engem nem nagyon érdekel mit gondoltok rólam. Csak a normális válaszok érdekelnek, mert kíváncsi vagyok, nem rám kéne vetíteni a kérdést, ez is azt jelzi hogy rohadt primitív emberek akarják rám erőltetni a baromságaikat.
2010. júl. 1. 11:42
43/71 anonim válasza:
Hát akkor minek jössz ide kérdezni?:SDA:DASDA:DAd Mekkora szánalmas gyerek vagy te. XD ezzel kb magadat járattad le.
44/71 A kérdező kommentje:
A primitívséget sugallja az is, hogy az embert a végzettség alapján ítélitek el, amikor ti még semmit nem raktatok le az asztalra. A sok XD-től meg azt hiszed menőbb leszel vagy mi?
2010. júl. 1. 11:44
45/71 anonim válasza:
Meg nem is tudom,ki kezdett el hülyézni,IQ bajnokozni? Szerintem addig a pillanatig mindenki normális válaszokat adott,csak te gyökér vagy és nem fogod fel,hogy vannak dolgok amiket elkell fogadni. Fogadd el magadat úgy ahogy vagy nem kell ilyet kérdezni,hogy előny vagy hátrány mert akkor megint jön az általánosítás. Ott van kimész az utcára mutogatod magad és kiderül kinek jön be kinek nem.Meg ha van egy kis vér a pucádban akkor nekiállsz csajozni és megtudod,hogy mennyire előny mennyire hátrány. Ennyi
46/71 anonim válasza:
"A primitívséget sugallja az is, hogy az embert a végzettség alapján ítélitek el, amikor ti még semmit nem raktatok le az asztalra."Erre meg csak azt tudnám mondani,hogy nem tudom ki kezdett el nyelvtankönyveket ajánlani a másiknak.:-)
48/71 anonim válasza:
Hát úgy tűnik az kell ide,hogy felfogja végre,hogy miről van szó. Egyébként meg,hogy ha már helyesírás: Nem igazán látok pontokat meg vesszőket a szavak előtt illetve után.:-)
49/71 A kérdező kommentje:
Sajnos van barátnőm. Úgy oktatjátok ki az embert mintha ti tökéletesek lennétek, ez a rohadt dühítő.
2010. júl. 1. 12:00
50/71 A kérdező kommentje:
Meg nem is ismertek úgy alkottok véleményt, mintha én azért tettem volna fel ezt a kérdést mert nem vagyok megelégedve magammal. Nem le szarom mit gondolnak mások rólam? Én jól érzem magam a bőrömben, csak kíváncsiságból tettem fel ezt a kérdést. Amilyen a fogadj isten olyan az adjon isten, szóval nem kéne meglepődni. És innentől leszarom a sértegető válaszokat mert csak röhögök rajtuk, nem pedig elsírom magam, ellentétben veletek akik rögtön vérig vagytok sértve.
2010. júl. 1. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!