Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előny vagy hátrány ha a fiú vékony testalkatú?
nálam teljes mértékben előny =) volt mackósabb párom is, de nekem nem jött be, nem éreztem magam jól mellette, mert olyan érzésem volt, mintha a lánya lennék, pedig velem egy idős volt. viszont eddig egy vékony párom sem hitte el, hogy nekem tetszik, hogy vékony, pedig nagyon is =P
és igen, ha szavazni lehet, akkor szálkás izomzatú srácok... =) azok a srácok akik hajlamosak a hízásra könnyebben fejlesztenek nagy izmokat az edzéstől, bár ez nyílván attól is függ, hogy milyen az edzéstervük... (aki edz sztem érti) egy vékony srác, akinek nagyon gyors az anyagcseréje könnyebben szálkásít, és nehezebben fejleszt nagy izmokat.
"Értelemszerűen a molett lányok a macisabb fiúkat szeretik. A modell alkatú lányok meg a vékonyabb srácokat, de ez magától értetődik."
Hát azért nem. Én sem vagyok modellalkat éppen, de attól még nem a nagydarab pasik fognak tetszeni. Ez nem ettől függ. Ráadásul hány vékony lány mászkál már az utcákon macis pasikkal? Egy csomó...
megint a 16/F vok.
Hát egyrészt sokan a mackós srácokban lelik a biztonságot.Pedig sokszor nem így van. Másrészt pedig már sokszor nem csak a külső beszél(főleg inkább idősebb korban) hanem amit a szív diktál. Tehát akkor véglegesen lezárva a dolgot: 14-19 éves korban inkább a szálkás termetűért vannak oda a lányok, utánna meg már mindegy nekik,csak ne legyen túl nagy pocakja.
Nekem hátrány, mert
- én se vagyok től vékony(jó dagadt se..) szóval elég érdekesen néznénk ki egymás mellett az utcán:)
- elfújja egy erősebb széllökés, így hogy védne meg ha belénk kötnek és h védi meg magát?
- nekem spec nem is tetszenek
Az én barátom boxol meg gyúr és hát... imádom:) Olyan erős és izmos wáááá:) Bár néha sajnálom olyan fáradt szokott lenni egy box után, sztem azért túlzásba viszi kicsit..
11:15
Ez kinek szólt?Mert akkor,ha megvan a véleményed, ellehet innen ballagni.te kérdezel,mi válaszolunk. Ha tudod a választ a kérdésedre minek vagy itt?
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!