Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Előny vagy hátrány ha a fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előny vagy hátrány ha a fiú vékony testalkatú?

Figyelt kérdés
2010. júl. 1. 10:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:
Különben is minek veszekedtek ha verekedni is lehet? :D
2010. júl. 1. 11:30
 32/71 anonim ***** válasza:

jajj komolyan, hideg vér emberek. némi kommunikációs gond támadt azt hiszem =)

egyébként teljesen egyénfüggő. vannak olyan pici, vékony lányok akiknek biztonságérzetet nyújt egy nagyobb darab férfi/fiú. én speciel rettegek az agressziótól, talán már kissé betegesen is, úgyhogy nem érzem jól magam egy nagyobb darab pasi mellett. nem valós félelem persze, de akkoris gátlást okoz bennem. szóval ilyenek is vannak. általánosítani nem lehet.

ilyen kérdések miatt meg nem éri meg egymás torkának esni. vélemények lehetnek, és sajnos általánosítások is előfordulnak, de ezekre lehet nyugodtan reagálni, ne szívjátok fel magatokat.

2010. júl. 1. 11:31
 33/71 A kérdező kommentje:
Én kérdezek, az ilyenek meg kioktatnak.
2010. júl. 1. 11:32
 34/71 anonim ***** válasza:

Így van,pontosan. És nem rögtön lekell ugatni azt aki segíteni próbál.Ennyi:-)

Na peace.

2010. júl. 1. 11:33
 35/71 A kérdező kommentje:
Kérdeztem, leírtam a megállapításomat, pár ember nézetében ellenvetést keltett, rögtön jött a kioktatás mert nem fogták fel hogy csak megállapítás, és magukra vették. Válaszokat kértem, nem pedig a kommentemre reakciót. Miről beszélünk?
2010. júl. 1. 11:34
 36/71 anonim ***** válasza:
Mit kioktatunk?Már megint mit duruzsolsz nem értem. Igen lehet TE KIOKTATÁSRA SZORULSZ.Mert kérdést tettél fel egy témakörben valószínüleg azért,mert hülye vagy hozzá. Ennyi
2010. júl. 1. 11:34
 37/71 anonim ***** válasza:
én 170 / 55 vagyok, szálkás, és általába amikor valaki megtippeli a súlyom akkor 60-63 körül mondják.
2010. júl. 1. 11:35
 38/71 anonim ***** válasza:
És az megállapítás,hogy lehülyézed a másikat,meg nyelvtanórára küldöd? Gondolkozz már ember,hol érettségiztél?(már ha elvégezted egyáltalán a 8 általánosat.)
2010. júl. 1. 11:35
 39/71 anonim ***** válasza:

Hát ez nem igaz, hogy nem bírjátok szó nélkül hagyni XDXDXD

Amúgy: előny, mert nem dobja fel olyan hamar a pacskert meg nem olyan izzadós =D

2010. júl. 1. 11:36
 40/71 anonim ***** válasza:
És hozzátenném nem tudod elviselni,hogy sokkal erősebb érveink vannak mint neked ebben a témakörben.Szóval szerintem csitu és az eddig leírtakat használd fel,hogy GYARAPÍTSD a tudásodat mint illemtanilag és tapasztalati alapon is.
2010. júl. 1. 11:37
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!