Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Előny vagy hátrány ha a fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előny vagy hátrány ha a fiú vékony testalkatú?

Figyelt kérdés
2010. júl. 1. 10:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 A kérdező kommentje:
Ezt is imádom, ezt a pasi azért van hogy megvédje a csajt ha beléd kötnek. Ez már rég ott bukta hogy mi van akkor ha 8-an kötnek belétek és a pasid azért nem szól vissza mert meg akar téged védeni attól hogy a 8 csávó oda mennyen és szarrá verjen mindkettőtöket? Ez is a gyávaság jele? Nem hinném hogy az emberbe ha megy az utcán akkor 1-2 ember csak úgy beleköt.
2010. júl. 1. 11:18
 22/71 anonim ***** válasza:

"Értelemszerűen a molett lányok a macisabb fiúkat szeretik. A modell alkatú lányok meg a vékonyabb srácokat, de ez magától értetődik."

Ebben leginkább az "értelemszerűen" és az "ez magától értetődik" irritáló. Ezt hol olvastad? Honnan veszed, hogy ez így van?

Sovány vagyok és alacsony, és ki nem állhatom, ha egy pasi vékony. Azt szeretem, ha úgy néz ki, mint egy férfi. Éljen a széles váll!

23L

2010. júl. 1. 11:19
 23/71 A kérdező kommentje:

"Csak kíváncsi voltak hogy ki mit válaszol erre a kérdésre. Bár ahány ember annyiféle vélemény."

Jézusom te tényleg ennyire hülye vagy? Menj el nyelvtan órára és kérdezd meg a tanárodat hogy mi a megállapítás.

2010. júl. 1. 11:20
 24/71 anonim ***** válasza:
Ne értsd félre, a megvédést nem úgy értettem. Hanem általában a mackós srácokba nem nagyon kötnek bele az ilyen kis cingál p*csűek. ÉS mondtam,ha megvan a kérdésedre a válasz,ellehet ballagni nem minket kell IQ betyárnak nevezni,hanem saját magad,hogy idejössz kérdezni,mi válaszolunk a saját véleményünk szerint,te meg belekötsz. Szánalmas azt ugye tudod?
2010. júl. 1. 11:20
 25/71 A kérdező kommentje:
Egy személy megállapítása, a környékére és az ő életére vonatkozik, nem mindenki életére. Szóval ne próbálj kioktatni mert csak magadat égeted.
2010. júl. 1. 11:21
 26/71 A kérdező kommentje:
Szeretem ha az emberek nem bírják az ellen kritikát. Mert ha már valaki más véleményen van és nem bírja ha egy hülye kioktat ahelyett hogy a kérdésre válaszolna, már én vagyok a bűnbak.
2010. júl. 1. 11:22
 27/71 anonim ***** válasza:
Ellenkritika?Miről beszélsz ember? Nemtom hány személy próbálja megosztani veled a véleményét,te meg ellenkritikázol?Itt te kérdezel,mi válaszolunk ez van kész. Nem ellenkritizálni kell hogy ha a másik segíteni akar és nem le IQ bajnokozni kell azt,aki ugyan jó szándékkal írt is valamit. Szóval szerintem bújtasd magad kiságyba és nőjj fel,lehet 16 évesen több eszem van mint neked. Segíteni próbáltam,véleményt megosztani nem kioktatni. Ez a különbség. Inkább nézz magadba és utánna gyere ide kérdezni.
2010. júl. 1. 11:25
 28/71 A kérdező kommentje:
Te meg kérd meg anyádat hogy szoptasson még egy kicsit, mert csak hiszed hogy okosabb vagy, és nem névtelenül kéne pattogni a gyakori kérdéseken. Nem tudom hogy most ki pattog. Figyelj ha már kiélted magad a kérdésemen, fuss egy két kört, a ház körül, azért kevésébe röhögnek ki, minthogy itt pattogsz.
2010. júl. 1. 11:27
 29/71 anonim ***** válasza:
Héj nyugi peace ne veszekedjetek már a semmin =)
2010. júl. 1. 11:29
 30/71 anonim ***** válasza:
Szerintem eddig több értelmes választ adtam kb 1 hét alatt mint amennyit te képzelsz magadról. Mondtam már nem?TE kérdezel,MI válaszolunk. Ennyi és itt le is van zárva.
2010. júl. 1. 11:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!