Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lanyok! Ha kiderulne, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok! Ha kiderulne, hogy annak a fiunak, akivel ismerkedtek, nagyon csunya, proli, leharcolt baratnoi voltak tobbnyire, az titeket befolyasolna?

Figyelt kérdés
Szerintetek az sokat mondo az adott szemelyrol,hogy eddig kikkel volt eggyutt?
2019. febr. 8. 12:25
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

En nem mondom mindenkire azt hogy jol nez ki,de ez a fiu tenyleg jol nez ki...(persze nem ezert beszelek vele).

A fiu egy 180 koruli,vekony de izmos,teljesen szimmetrikus arcu valaki.. van stilusa..

A lanyok meg rendszerint idosebbek nala,befigyel 1-2 gyerek,asszonyosak,felver-romak(mar bocsanat),es abszalut nem tudnak viselkedni.

(a fiunak van egy enyhebb szemelyiseg-zavar,ebben amugy biztos vagyok)

2019. febr. 8. 15:05
 32/34 anonim ***** válasza:
53%
Majd ha ad orvosi papírt, hogy nincs nemi betegsége, akkor..talán.
2019. febr. 8. 15:28
 33/34 anonim ***** válasza:
70%

Nekem volt dolgom ilyen sráccal, vastag sötét szemöldökű, közönségesen öltöző, olcsó szoliszökevény álintellektüel barátnői voltak.. Hát igen, a srác nem tűnt annak a szintnek, de csak az a szint viselte el hosszabb távon, hogy piál, drogozik, és fűvel fával csalja a nőket. Ilyen tipiks technosribik..

Én a helyedben megkérdezném, mit szeretett a lányokban. Ha a humorukat mondja, vagy azt, hogy elcsavarták a fejét és ezt élvezte, akkor menekülj.

Én nagyon dühös szoktam lenni, ha leszólják az exeim, mert én szerettem őket, fontosak voltak. Csak én szólhatom le őket:) Nem voltak tökéletesek, de mind jóindulatú, segítőkész, hozzám hasonló látásmódú ember volt, ez lerí róluk, beszélgetésnél meg egyértelműen kiderül. Csak tirpákoknak nem szimpik, de azok általában nekem sem, így nem is kerülök a közelükbe(hacsak nem rokonok)..

2019. febr. 8. 16:39
 34/34 anonim ***** válasza:
Most eggyel tpbb kevesebb nem mindegy? Szerinted ha eddig ilyen volt csak, es most jossz te. Te milyen vagy?
2019. márc. 4. 05:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!