Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Ha kiderulne, hogy annak a fiunak, akivel ismerkedtek, nagyon csunya, proli, leharcolt baratnoi voltak tobbnyire, az titeket befolyasolna?
Figyelt kérdés
Szerintetek az sokat mondo az adott szemelyrol,hogy eddig kikkel volt eggyutt?2019. febr. 8. 12:25
21/34 anonim válasza:
Bocs már de azt senki nem írta hogy a srác végigd#gta az össze olcsó,proli,ri#ancot a városban.Ráadâsul a barâtnői voltak!!Ezt írta kérdező.
Én meg loptam egy boltból tejport mikor gyerek voltam,mert jó móka volt az osztálytársakkal.Mit mondd el rólam?Már közbe is lelkiismeretfurdalásom volt.És azóta se loptam el semmit,sőt a zebrán.is csak akkoregyek át ha zöldre váltott.
22/34 anonim válasza:
Utolsó ez elég előítéletes hozzáállás, nem tudhatod ki mit élt át, és hogy milyen körülmények között ismerte azt a lányt, és azt sem miért váltak el végül. Lehet pont azért mert felismerte a szerelem elvakultságán túl, hogy neki inteligensebb műveltebb netán tanultabb céltudatosabb nőre társra van szüksége nem egy 1dimenziós gondolkodású nőre.
24/34 anonim válasza:
Nem mindegy? Minél tapasztalt annál jobb.
25/34 anonim válasza:
Én nem ítélkezem, főleg úgy hogy nem ismerem őket közelebbről. Az akkor volt, most meg most van. Ha most velem van és megfelelünk egymásnak akkor kit érdekel kikkel volt együtt korábban?
26/34 A kérdező kommentje:
jogos.
2019. febr. 8. 13:36
27/34 anonim válasza:
Igen ezt nem szoktuk emlegetni, de azon kívül, hogy mennyire kapós az illető és mennyire tapasztalt, ezek minősége is fontos a nőknek, minél jobb szintű nőkkel volt, a női tudattalan annál jobban beindul, hogy sikeres férfival áll szemben, márpedig ez a lényeg.
28/34 anonim válasza:
Ha még egy ilyen nője lenne, azt mondom, hát, akkor még lehet, hogy kevésbé volt intelligens / a farka után ment, azóta tanult belőle... de hogy több... akkor igenis ez tetszik neki vmilyen szinten / erre van igénye. És akkor már megkérdőjeleződik benne, hogy: engem is ilyennek tart? Velem miért ismerkedik? Épp nincs egy műveletlen ribi a környéken, ezért beéri egy "rosszabbal"?
29/34 anonim válasza:
Ha jól néz ki egy férfi, akkor nem szexel nagyon csúnyával. Full logikátlan. Ha te jó nő vagy, akkor gondolom a férfi is jó, így nem lett volna ronda nővel. Vagy lehet csak neked ronda.
30/34 anonim válasza:
Láttam én már jó pasit ronda és egyéb jelzővel illethető nővel szxelni.Na nem konkrétan.Csak azért mert p#unci az p#unci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!