Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Befolyásolna titeket ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Befolyásolna titeket ha a párodnak problémai lennének pl. a tanulással vagy a pénzügyekkel?

Figyelt kérdés

Pár hete jöttem össze a barátommal, pont egy elég stresszes időszakban. A neten ismerkedtünk meg. Most záróvizsgázok a jogi egyetemen, eddig nem túl sikeresen. Szegény párom így csak azt látja most bennem, hogy sikertelen vagyok és stresszes, nyűgös. Aggódok, hogy így hamar kiábrándul belőlem mert ősszel is lesz a mostani bukások miatt vizsgám. A vizsgák miatt dolgozni sem tudok igazán járni, így anyagilag most (bár egyébként is) sokkal jobban áll.

Egyébként nem panaszkodok neki, nem sírok ha vele vagyok stb., kedves vagyok vele, próbálok a lehető legkevesebbet ebből ráterhelni, de így nehéz programot szervezni, mindig jár az agyam, folyamatosan csak otthon ülök. Ő nagyon türelmes, támogató, segít amiben tud, nem követelőzik, megért.

Ez az első rendes kapcsolatom, így nem tudom, hogy ez mennyire normális. Félek, hogy majd butának tart és kiábrándul belőlem. A pénz kérdésen nem aggódok annyira, mert ha tudok dolgozok és nyilván én sem nyomorgok, de nem tudok 5-6 ezer forintot egy ebédre mondjuk kifizetni.

24N

2018. jún. 5. 21:36
 1/10 anonim ***** válasza:
54%
És a pénzügy tanulásával?
2018. jún. 5. 21:41
 2/10 anonim ***** válasza:

Először is egy kalappal az őszi vizsgákhoz!

Nem akarok okoskodni a világért sem,de miért a záróvizsga környékén ismerkedsz,miért nem tetted meg előbb?

Ha szeret az ipse és tényleg megértő,támogat Téged lelkileg a vizsgák idején,nem cseszeget.

2018. jún. 5. 21:53
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Hat de mert ugyszint siplomassal jossz ossze jo asszony? Iq emberek kozott mindig is a megvetest kapos. Probalj ki egy jo komuvest , az addig pakol alad amig stressz mentes nem lesszel.
2018. jún. 5. 22:25
 4/10 iamaveryniceguy ***** válasza:
29%

1 évvel ezelőtt ismerkedtem egy nővel. Minden stimmelni látszott, de pont vizsgaidőszaka volt. Ilyenkor nagyon stresszel és ez rányomta a bélyegét az ismerkedésre.

A vizsgaidőszak előtt volt az első randi, ami nagyon jól sikerült. Aztán amint bejöttek a vizsgák, a randik színvonala is alább hagyott. A netes beszélgetések sem voltak már az igaziak.

Mondtam neki, hogy hanyagoljuk most ezt a dolgot és ha úgy érezzük, akkor a vizsgaidőszaka után folytatjuk onnan, ahol abbahagytuk.

Ő azóta kétszer is megkeresett engem. A vizsgaidőszak után, illetve fél évvel ezelőtt is. Én viszont már nem éreztem úgy, hogy lenne értelme ennek. Elvette a kedvemet az, hogy ennyire hatással tudott rá lenni egy vizsgaidőszak.

Voltam a helyzetében, de amire akartam, mindig tudtam időt szánni. Illetve a vizsgaidőszak lófütty az utána levő időkhöz képest. Állásinterjúk -> munka -> felelősség...mind mind sokkal stresszesebb, mint az egyetemi legnehezebb vizsga is.

Tehát ha (és most csúnyán fogalmazok) "ezt sem tudta kezelni, akkor később is csak a baj lesz vele".

Viszont ha teszemazt nyáron ismerkedünk meg, összejövünk és klappol minden. Megszeretjük egymást, majd utána jön a vizsgaidőszak, ahol stresszel...akkor simán támogatom. Akkor ez az egész eszembe sem jut, mert szeretem őt. Sokkal toleránsabb vagyok azzal, akit közel engedtem már magamhoz, mint akit nem (ez így a logikus).

2018. jún. 5. 22:35
 5/10 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem ez így tök oké. Úgy tűnik hogy tolerálja .

Tudja hogy most vizsgák stb van

2018. jún. 5. 22:49
 6/10 anonim ***** válasza:
76%

Kedves #4!

Egy vizsgaidőszak is tud olyan stresszes lenni, mint egy munka. Sőt, sose forgolodtam állásinterjú előtt, most pedig épp egy vizsga előtt forgolódok.

Igen, egy ilyen tényleg rá tudja nyomni a bélyegét a dolgokra, de csak emiatt szerintem bunkóság dobni valakit. Hiszen az élet nem állandóan mese habbal, vannak rossz időszakok. Megfosztod magad egy jó kapcsolattól. Empátia nélkül.

Kérdező, ha a srác tisztel, szeret és támogat téged, akkor nem lesz baj. A nyarat próbáld meg a lehető legnyugisabbta venni és azon szép közös emléket szerezni. Szurkolok.

Egy dolgozó, egyetemre járó nő

2018. jún. 5. 23:01
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A helyzet ellenére próbálok vele időt tölteni, voltunk kirándulni, járunk ebédelni/vacsorázni vagy feljön hozzám pár órára stb. A szexet sem hanyagoljuk, nem utasítom vissza vagy kezdeményezek is. Nem akartam magamtól megvonni a kapcsolatot az egyetem miatt, magam sam tudom miért nem megy jobban a tanulás. Nem a szerelem veszi el az eszem.
2018. jún. 5. 23:06
 8/10 iamaveryniceguy ***** válasza:
24%

Ha számodra stresszesebb egy egyetemi vizsga, mint a munkád alatti felelősség, akkor bizony valószínűleg olyan munkát végzel, ahol semmi felelősséged nincs. Ez általában azoknál a munkáknál fordul elő, amik lufi szakmák.

Tehát elhiszem, hogy egy anglisztikán végzett embernek stresszesebb az egyetem, mint hogy angol tanárként dolgozik vagy éppen könyvet fordít.

Na mondjuk az ilyet komolyan se tudom venni, akinek egy ilyen szak stresszes.

2018. jún. 5. 23:08
 9/10 anonim ***** válasza:
52%
#4-es, te valami tipik büfészakos lehetsz, különben nem írnál ilyen baromságot.
2018. jún. 6. 00:02
 10/10 iamaveryniceguy ***** válasza:

Cuncika, programtervező informatikusként végeztem és azóta banki szoftvereken dolgozok. Tudod...ha valamit elrontunk, akkor ott elég komoly pénzekről van szó.

Szóval kicsit mellé lőttél, de nem baj.

2018. jún. 6. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!