Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mit szólnátok hozzá, ha a pasitok vegetáriánus lenne? Befolyásolná ez, hogy összejöttek-e vele?
Ez nem olyan gázos dolog, mint pl. a megcsalás vagy ilyesmi.
Persze őszintén megmondva, érdekes lenne, ha nem ehetnék húst. Pl sonka vagy ilyesmi. Köszönöm Uram, hogy a párom húst hússal eszik XD
Még valami (előző voltam)
Ha maradna az ételeimbe a sonka (sovány pl. csirke mell sonka) lehet áttérnék....mondjuk a sertés meg hasonló nem hiányozna, csak max a sovány hús.
LÉNYEG nem gáz, ha Te ELTUDOD FOGADNI
Volt vega korszakom, szóval tudom, milyen a dolog és hogyan működik - bár egy év után előbújt belőlem az állat és abbahagytam. :D
Mindenesetre érdekes lenne, viszont érdekes is, a vegák általában rengeteg jó ételt tudnak készíteni, elég változatosan használják fel a hozzávalókat, szóval lehet tudnék tanulni tőle 1-2 jó ételt.
Ha nem akarna megváltoztatni, akkor nem befolyásolna. :)
2 kérdésem lenne a vegetáriánus fiú hozzászólóhoz:
Most komolyan, nem eszel semmi semmi húst?Sovány húsokat sem?
Miért lettél vega?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!