Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, mennyire befolyásolna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mennyire befolyásolna titeket párválasztás szempontjából, ha? (többi lent)

Figyelt kérdés
a fiúnak valamilyen testi deformitása van. Minden rendben a sráccal, jól is néz ki, csak van valami testi baja (nem nagy).
2011. dec. 2. 13:18
1 2
 1/19 MariskaHargitai ***** válasza:
Úgy érted, hogy túl kicsi?
2011. dec. 2. 13:21
 2/19 anonim ***** válasza:
konkrétabban?
2011. dec. 2. 13:22
 3/19 anonim ***** válasza:
Attól függ, mi ez a baj.
2011. dec. 2. 13:23
 4/19 anonim ***** válasza:

nekem volt olyan párom,akinek az egyik kezén az ujjak nem voltak kifejlődve rendesen,csak 2 volt olyan mint mindenki másnak.beleszerettem,tehát engem nem zavart,ő viszont nem tudta magát elfogadni,és nem hitte el,h nem viszolygok tőle.úgyhogy szakított velem.

25n

2011. dec. 2. 13:25
 5/19 anonim ***** válasza:
Erre hitelesen választ adni csak úgy lehet, ha konkrétan leírod, hogy miről van szó.
2011. dec. 2. 13:27
 6/19 anonim ***** válasza:
51%
nekem nincs bőr a makkomon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! viszont cserébe jó vastag, és televagyok pénzzel, úgyhogy gyakran jönnek át a legfinomabb szőkék 'lelkizni'
2011. dec. 2. 13:29
 7/19 anonim ***** válasza:
De mi az??
2011. dec. 2. 13:36
 8/19 anonim ***** válasza:
87%
Semmenyire nem befolyásolt. Én férjemnek egy balesetből adódóan nem teljes a keze és ettől még teljes életet élünk és ugyanúgy szeretem. Amikor megismertem akkor is csak a 3ik randin vettem ezt észre :) Nem a keze érdekelt...:D
2011. dec. 2. 13:39
 9/19 anonim ***** válasza:
16%
A lányoknak a külső a legfontosabb, szal tényleg nem mindegy, h konkrétan mi ez a testi deformitás.
2011. dec. 4. 15:59
 10/19 anonim ***** válasza:

Nekem 2 ilyen gondom is van egyszerre. Elég rosszul érzem magam emiatt. Ez az oka annak, hogy nem merek kezdeményezni. Már beletörődtem kb hogy egyedül maradok.

De am meg élvezem az életet, sportolok, tanulok, vannak céljaim.

Jó nem mondom, télleg rosszul esik, mert úgy érzem, hogy emiatt nem lehet barátnőm

2011. dec. 12. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!