Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, mennyire befolyásolna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mennyire befolyásolna titeket párválasztás szempontjából, ha? (többi lent)

Figyelt kérdés
a fiúnak valamilyen testi deformitása van. Minden rendben a sráccal, jól is néz ki, csak van valami testi baja (nem nagy).
2011. dec. 2. 13:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség és ne általánosítsunk nem minden nőnek a külső a lényeg. Ettől még simán lehet rendes barátnőd. Szóval ne foglalkozz vele. Én személy szerint szívesebben járok egy "ronda" pasival mint egy bunkóval és szerintem ezzel nem vagyok egyedül.
2011. dec. 21. 21:06
 12/19 anonim ***** válasza:
Utolsó, lehet h általánosítás, de igaz. Tényleg minden nőnek a külső a lényeg, és te is inkább egy bunkót választanál, mint egy rondát, ezt bármibe le merném fogadni.
2011. dec. 22. 08:01
 13/19 anonim ***** válasza:

Az én barátomra kevesen mondanák, hogy jó pasi, mégis együtt vagyunk. Pontosan a kedvességét, humorát, figyelmességét szeretem benne, soha nem jönnék össze bunkó sráccal.

Aki szerint minden nő külsőségek alapján választ, az nem ismeri igazán a nőket, vagy kevés tapasztalattal bír.

2011. dec. 22. 08:51
 14/19 anonim ***** válasza:
Kb. 40-50 nő utasított el eddig, mind a külsőm miatt (nagy részéről biztosan tudom, a többiről sejtem). Normális, kedves, aranyos lányok is voltak köztük bőven. Ha ez kevés tapasztalat, ám legyen.
2011. dec. 22. 09:24
 15/19 anonim ***** válasza:

ez annyira vicces,komolyan mondom!

mintha ti pasik nem a külső alapján döntenétek!

nem kell a parsztvakítás,ti sem választanátok egy kedves,de kevésbé szép,netán csúnya lányt!

nektek is a dögös kellene inkább!nekem ugyanúgy fontos a belső és a külső is,mint ahogyan mindenki másnak!

szval aki szerint a nők csak a külső alapján(ja nem:autó meg pénz is)választanak,az szánalmas idióta!

24n

2011. dec. 22. 15:10
 16/19 anonim ***** válasza:
15:10 Az egy dolog, ha te nőként nem tudod elképzelni, h vki nem külső alapján választ, attól még létezik ilyen :P
2011. dec. 22. 15:28
 17/19 anonim ***** válasza:

Azt megkérdezhetem, hogy ezek az elutasítások milyen kapcsolatokból születtek? Futó ismeretség, vagy voltak köztük barátok is, tehát akivel szoros kapcsolatod is volt?

Ez annyiból fontos, mert azt elhiszem, hogy ha odamész valakihez, és nem tetszel neki külsőre, el fog küldeni, de ha már ismersz valakit, kialakult köztetek egy baráti kapcsolat pl, az teljesen más.

Lehet hülyén hangzik, de nem csak én gondolom úgy, hogy ha valakinek számodra lehengerlő személyisége van, akkor idővel megszépül a szemedben, és belé tudsz szeretni. És nem gondolnám, hogy ez csak nőkre, vagy csak férfiakra lenne igaz.

2011. dec. 22. 17:01
 18/19 anonim ***** válasza:
17:01 Is-is. Magamon egyébként én is tapasztaltam már olyat, h egy lány a személyisége miatt megszépült számomra, de fordítva még soha.
2011. dec. 22. 17:47
 19/19 anonim ***** válasza:
Értem. És milyennek tartod magad belsőleg?
2011. dec. 22. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!