Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire befolyásolna titeket párválasztás szempontjából, ha? (többi lent)
Az én barátomra kevesen mondanák, hogy jó pasi, mégis együtt vagyunk. Pontosan a kedvességét, humorát, figyelmességét szeretem benne, soha nem jönnék össze bunkó sráccal.
Aki szerint minden nő külsőségek alapján választ, az nem ismeri igazán a nőket, vagy kevés tapasztalattal bír.
ez annyira vicces,komolyan mondom!
mintha ti pasik nem a külső alapján döntenétek!
nem kell a parsztvakítás,ti sem választanátok egy kedves,de kevésbé szép,netán csúnya lányt!
nektek is a dögös kellene inkább!nekem ugyanúgy fontos a belső és a külső is,mint ahogyan mindenki másnak!
szval aki szerint a nők csak a külső alapján(ja nem:autó meg pénz is)választanak,az szánalmas idióta!
24n
Azt megkérdezhetem, hogy ezek az elutasítások milyen kapcsolatokból születtek? Futó ismeretség, vagy voltak köztük barátok is, tehát akivel szoros kapcsolatod is volt?
Ez annyiból fontos, mert azt elhiszem, hogy ha odamész valakihez, és nem tetszel neki külsőre, el fog küldeni, de ha már ismersz valakit, kialakult köztetek egy baráti kapcsolat pl, az teljesen más.
Lehet hülyén hangzik, de nem csak én gondolom úgy, hogy ha valakinek számodra lehengerlő személyisége van, akkor idővel megszépül a szemedben, és belé tudsz szeretni. És nem gondolnám, hogy ez csak nőkre, vagy csak férfiakra lenne igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!