Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, mit szólnátok hozzá,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, mit szólnátok hozzá, ha a pasitok vegetáriánus lenne? Befolyásolná ez, hogy összejöttek-e vele?

Figyelt kérdés

2011. dec. 28. 19:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ez viszont problémát okozhat, hiszen ha te azt mondod nem vagy hajlandó a párodra főzni, akkor a párodtól sem várhatod el, hogy számodra külön főzzön, vagy legalább is olyat, amivel hús nélkül is jól tudsz lakni! :)

Valahol ezzel meg kell alkudni. Most lesarkítom a dolgot, az hogyha te pl csak salátát vacsorázol, meddig tartana a párodnak sütni egy rántott húst mellé? És ugyanígy fordítva...

Lehet ez most még nem okozna problémát, de ha komolyabbra fordulnak a dolgok és összeköltöztök, akkor elég nyomós okot adhat a vitára. Én pl ki lennék akadva, ha a párom úgy fogná fel ezt a dolgot, hogy "vagy megeszed ezt, vagy eszel amit akarsz", mert ezzel valahol rám erőlteti a dolgot. Persze dacból én is mindig azt mondanám, hogy vagy megeszi amit főzök, vagy csinál magának amit akar. Viszont képzeljünk már el így mondjuk egy házasságot.

2011. dec. 28. 20:26
 12/17 anonim ***** válasza:
Ma 19:54; én vagyok a vegetáriánus, 16 éves fiú. Hát kb. pár hónapja hagytam/hagyom el a húst. Persze, folyamatban van, mert szülői kötelezettség miatt néha(nagyon-nagyon ritkán) még valahogy leküzdök 1-1 db húst(1-2 hónaponként). Nehogy úgy értsétek, hogy "divat-vega" vagyok; nem. Hát, saját meggyőződésem, hogy sokkal jobb hús nélkül. Állati hormonokat tartalmaz, s ezért agresszívebbek is a húsosak; meg még jó néhány érv; s vallási okok miatt is(nem kötelező elhagyni a húst, de én így láttam jónak). Nem is kívánom abszolút... Ha még kérdésed van, csak nyugodtan ;) 16/F
2011. dec. 28. 20:42
 13/17 Normálisvagy? ***** válasza:
Hát zavarni nem zavarna, de nem csinálnék neki külön semmit...
2011. dec. 28. 21:46
 14/17 anonim ***** válasza:

Én nem eszem húst sem tejterméket. Főzeléket sem szoktam a gombát, káposztát meg az ilyesmi zöldségeket sem igazán. Nem azért mert divat az ilyesmi mostanában, hanem azért mert undorodom tőle. Lenyelném akkor felöklendezném.

f/21

2011. dec. 28. 21:46
 15/17 Normálisvagy? ***** válasza:

"ma 21:46"

Te jó ég, azért túlzásba ne vigyük már, hogy fölöklendezném meg stb...

sok helyen meg éheznek, Te meg megeszel két dolgok kb..., na ezt már válogatásnak nevezem!

2011. dec. 28. 22:21
 16/17 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna. Én is voltam húsmentes évekig.
2011. dec. 28. 23:45
 17/17 anonim ***** válasza:

"Te jó ég, azért túlzásba ne vigyük már, hogy fölöklendezném meg stb...

sok helyen meg éheznek, Te meg megeszel két dolgok kb..., na ezt már válogatásnak nevezem!"

Nem szándékosan öklendezném fel, hanem tényleg irtózom tőle. Az állagától, ízétől, illatától.

2011. dec. 29. 07:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!