Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Ha kiderulne, hogy annak a fiunak, akivel ismerkedtek, nagyon csunya, proli, leharcolt baratnoi voltak tobbnyire, az titeket befolyasolna?
Az utolsónál a pont.
Tökéletesen egyetértek.
Ha tetszik neked a srác inteligens művelt tanult kitartó akkor a helyedben adnék neki "esélyt" és ezáltal magamnak is.
Lehet később összetennéd a kezed egy hasonló udvarlóért és bánni fogod, hogy az elméletgyároskodásod miatt elszalasztottad.
A ferfi jokepu,a noi egyaltalan nem mondhatoak jonak.
Te meg egy Troll vagy :D
Mit értesz ez alatt hogy Troll?
Szerintem korrekt őszinte választ adtam.
Dehát ugyis te döntesz a saját sorsodról, nem mi.
Nem neked irtam :)).a folotted levonek.
koszonom a valaszod,tenyleg korrekt volt :)
Nem adnék esélyt.
Kisebb városban élek, itt sokan ismerik egymást. Van egy nő a környéken, akiről mindenki tudja, hogy egy doboz cigi és egy pár ital elég, és a legócskább kocsma a törzshelye. Meg van egy kis ..a, akinek 19 évesen két gyereke van két apától, és éves bérlete abortuszra.
És van olyan pasi, akinek mindkettő megvolt. Engem nem érdekel, hogy miért, vagy hogy volt-e gumi, de őszintén szólva nekem innentől nincs hozzá gusztusom. Mikor elkezdett nyomulni, akkor ez volt a fő ok, amiért elhajtottam. Jó, nem vágtam a fejéhez, csak egy sablonos dumát (Nem az esetem, és most nem is akarok ismerkedni.)
Amúgy sem hiszek abban, hogy a múlt az a múlt, és nem jelent semmit. Szerintem igenis sokat elmond valakiről, hogy milyen kapcsolatai voltak, és hogy viselkedett. Aki ütötte az exeit, mindenkit megcsalt, az se változik. Akinek mindegy, hogy mibe dugja bele, csak szexre megy, az se fog változni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!