Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Ez nagyon gáz lenne?
Figyelt kérdés
Van egy lány akit ismerek már egy ideje és eddig csak barátként tekintettem rá, de most beleszerettem. Elhívtam randira és ebbe bele is ment. Nagyon gáz lenne ha a randi végén megcsókolnám?2010. jún. 30. 23:01
1/7 anonim válasza:
Nem. Ha a reakcióiból ítélve ő is szeretné, akkor csak nyugodtan. Nincs szabad-nemszabad szabály.
2/7 anonim válasza:
Ugyan már... biztos örülne neki :) Amúgy hány évesek vagytok?
3/7 anonim válasza:
mért lenne gáz? ha elmegy veled randizni akkor valószínűleg te is tetszel neki.
4/7 A kérdező kommentje:
Mindketten 15 évesek vagyunk.
2010. jún. 30. 23:05
5/7 anonim válasza:
Akkor azt ajánlom, figyeld a reakcióit, és próbáld megtudni ő mit gondol, és mit érez irántad. Ha szeret, nem lehet probléma :)
6/7 anonim válasza:
Ha jól sikerül a randi, akkor szerintem is nyugodtan próbáld meg! Végülis már magára a randira igent mondott, akkor annyira unszimpatikus nem lehetsz neki:)
Csak bátran;)
7/7 anonim válasza:
próbájl meg a fejeddel közeleni felé éss ha ö is közeledik nyugodttam smárold le hajrá;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!