Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők ismerkedés során miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők ismerkedés során miért kérdezik meg a pasit, hogy eddig hány kapcsolata volt?

Figyelt kérdés

2019. febr. 6. 16:04
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
95%

A pasik is megkérdezik...

És utána megy az ítélkezés. Ha csak 1-2 komoly kapcsolat volt, akkor introvertált savanyú fap¡na, aki képtelen élvezni az életet.

Ha több kapcsolata volt, akkor instabil, nem képes megülni a s€ggén.

Ha netán alkalmi is voltak, akkor meg egy ordas nagy r¡banc...

Tehát ez vica versa, már elnézést...

2019. ápr. 23. 10:32
 22/25 anonim ***** válasza:
76%
Érdekel hogy mennyire elhasznált. Ha nekem ez túl sok, akkor leépítem.
2019. ápr. 23. 11:11
 23/25 anonim ***** válasza:
A nők nagy többsége, akikkel találkoztam, megkérdezte már az első randin. De mindig titkolom, mert egyrészt semmi köze hozzá, amíg nem ismerem, másrészt azonnal elvágnám magam bármilyen nő előtt, hiszen 30 évesen nem volt még semmiféle kapcsolatom nővel.
2019. máj. 24. 09:16
 24/25 anonim ***** válasza:
#21 vagyok, amúgy csak annyira izgat, hányan voltak előttem, hogy ne legyen több, mint ahány nekem volt, az alatt nem érdekel.
2019. máj. 24. 09:58
 25/25 anonim ***** válasza:
Csak. (tipikus női logika és magyarázat)
2019. máj. 24. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!